hayırlı olsun hocam şahıs şirketi mi açtınız?
Limited hocam,
hayırlı olsun hocam

yurtiçi kargo kampanyasından gönderiyorsun sanırım
Maalesef, Aras kargo kullanıyorum hocam
Güzel olmuş. Ürün fotoları iyi.
Beyaz ürünlerde arka planı değiştirin.
Hemen düzenliyorum abi.
Gittigidiyor, Sanalpazar, Hepsiburada da mağaza açmayı düşünüyorum. Sistemi bir kaç haftada oturtacağım hocam daha sonra açmayı düşünüyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:42:12 -->-> Daha önceki mesaj 16:39:37 --
2sininde ayrı bir kullanıcısı var. ayrıca n11'de müşteri memnuniyeti çok önemli bunu bil

neden dersen mağaza puanlaması çok iyi yapılıyor. sipariş iptal etme.. geciktirme.. ve sorulara hızlı yanıt ver.
N11'de günlük 20 sipariş şuan ki hedefimiz, daha sonradan GittiGidiyor'a açılacağım hocam. GG'den sonra Sanalpazar ve PTTAVM düşünüyorum en son gerekli ciroya ulaşabilirsem site üzerindende yapmayı düşünüyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:42:51 -->-> Daha önceki mesaj 16:42:12 --
2sininde ayrı bir kullanıcısı var. ayrıca n11'de müşteri memnuniyeti çok önemli bunu bil

neden dersen mağaza puanlaması çok iyi yapılıyor. sipariş iptal etme.. geciktirme.. ve sorulara hızlı yanıt ver.
N11'de günlük 20 sipariş şuan ki hedefimiz, daha sonradan GittiGidiyor'a açılacağım hocam. GG'den sonra Sanalpazar ve PTTAVM düşünüyorum en son gerekli ciroya ulaşabilirsem site üzerindende yapmayı düşünüyorum.