Teşekkür ederim Hocam. Sağolsun 2-3 arkadaş 5 yıldız verip yorum yazmışlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

... oyunu için 200TL civarı (kod ve ses dosyası ücreti) harcadım. Reklam harcamalarım devam ediyor (ilgili bölümde detaylı şekilde bilgi vereceğim, istatistiklerin birikmesini bekliyorum). Reskin işlemi (görsel yoğun bir oyun olduğundan) 2 hafta kadar aldı (Bayramda bile seviye hazırladım ). Görseller baştan aşağıya değişti (eski oyunun görsellerinden tek bir piksel bile kullanmadım). Dil düzenlemesine pek gerek yoktu, görsellerdeki yazıları değiştirdim sadece ancak şu an 2 dilli yapmaya çalışıyorum (İngilizce ve Türkçe). Admob (Adsense kullanamıyorsunuz zaten) kodunu kendim ekledim (doğru yerde çıkmaları için biraz uğraşmam gerekti). ASO konusunda doğal olmayan (sizlere ve arkadaşlara rica etmek dışında) hiç bir şey yapmadım. Henüz 1000 yükleme rakamına ulaşmadı (1-2 hafta içerisinde ulaşır, şimdilik gelir beklediğimden düşük ama bu süreçte kazandığım tecrübe paha biçilemez ).

Konuyu takip edin, detayları yeri geldiğinde ekleyeceğim.

bygreen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konudan dolayı 5 yıldızı hakettiniz. Oyununuz hayırlı olsun. Merak ettiğim birkaç şey var, cevap verebilirseniz memnun olurum. Bu oyun için şu ana kadar harcadığınız miktar ve süre nedir acaba? Uygulamayı aldıktan sonra sadece reskin, görseller ve dil düzenlemesi mi yaptınız yoksa kodlara da müdahale ettiniz mi? Program için ASO noktasında neler yaptınız? 1000 yükleme üzerinden reklam tıklama oranı ve günlük görüntüleme sayısı bilgisini alabilmemiz mümkün mü? Gördüğüm kadarıyla 2 reklam kodu kullanıyorsunuz. Bunlar Adsense mi yoksa admob mu? Gelire yönelik başka verebileceğiniz bilgi varsa onları da duyabilirim. Hoşunuza gitmeyen sorum varsa es geçin ama bilgi verebilecekleriniz varsa da duymak isterim. Tşk.ler, kolay gelsin.

Reklam olayı neredeyse en son konu Hocam. Kısaca Adwords hesabınızı Developer hesabına bağlayıp direkt reklam verebiliyorsunuz. Ama Adwords'ün acemisi hemen yapamayabilir.

Sukru1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklamlar nasıl verilecek bu konunun detayına inebilirmiyiz adwords ve facebook reklamları hakkında