DaggiO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Merhaba arkadaşlar,

7 yıldır arama motoru optimizasyonu ile ilgileniyorum. Bilindik, büyük bir (REK) SEO firmasında 2 yıl boyunca çalıştım. Bugüne kadar birçok büyüklü/küçüklü siteye seo danışmanlığı hizmeti verdim ve halen vermekteyim.

Google Penguin 4.0 güncellemesi ile birlikte; organik sonuçlar tamamiyle mantıksal değerlemeye göre listelenmektedir. Bu durum daha önce önemli gibi görünen bazı kriterleri boşa çıkartmış ve arama motoru optimizasyon işlemlerini tümüyle doğal olmaya zorlamıştır.

"Sitenizi 1. sayfaya çıkartacağım" demiyorum. Kullanıcı etkileşimini sağlayacak analizleri yapıp, yönergeleri tarafınıza ileteceğim. SEO' yu bizzat siz yapacaksınız.

Bu hizmet dahilinde;
1.) Backlink analizi: zararlı backlinkleri ve olması gereken backlinkleri, nasıl backlink çalışması yapmanız gerektiğini ileteceğim.

2.) Meta kullanımlarınızı kontrol edip, uygun olmayanları ve eklenmesi gerekenleri ileteceğim.

3.) Kullanıcı yararına olmayan "tema" düzeyinde öneriler verecek, değişmesi gereken alanları ileteceğim.

4.) (Varsa) Tipografi sorunu olan sayfaları belirleyecek ve bu sayfaları ileteceğim.

5.) Anchor text oranınızı belirtecek, nasıl olması gerektiğini ileteceğim.

6.) Yinelenen "Title" ve "Description" alanlarını ileteceğim.

7.) Tümüyle backlink raporunuzu ve rakip analizinizi göndereceğim.

8.) Kullanıcı takibi yapabileceğiniz muhteşem bir sistem kuracağım. (Kullanıcıların, sitenizde yaptığı mouse hareketlerini göreceksiniz.)

Danışmanlık ücreti: 100 TL' dir.
Ödeme: Garanti Bankası

Aylık SEO danışmanlığı için PM ile iletişime geçiniz.
Arkadaş gerçekten çok iyi bir rapor çıkarmış.Çalışmanızı tavsiye ederim çünkü yönleneceğiniz alanı iyi şekilde analiz ediyor.Bir kez daha teşekkür ederim kendisine.