Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
marka model nedir?

EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neredeyse tüm arkadaşlarım elektronik sigara içiyor, nikotini siz seçiyorsunuz, yani likitini alırken şu kadar nikotin olsun diyorsunuz, 6mg nikotinli 12mg nikotinli gibi siz söylüyorsunuz, isterseniz nikotinsiz de alabilirsiniz...

Sigara kadar zararlı olmasa da zararlı, 2 ay kadar önce bir arkadaş 3-4 hafta boyunca hastanede yattı, elektronik sigara likitindeki aroma nedeniyle böbreklerde sorun oluyormuş

Ancak benim arkadaşlarım aldığı her nefesi elektronik sigaradan çekiyor neredeyse...

Normal sigara kadar içeceğim derseniz zararı yok, ancak şimdiye kadar elektronik sigara kullanıp da az içen görmedim, likitinin ateşli sigaraya göre ucuz olması ve ağızlarından sis makinası gibi duman çıkartabilmeleri nedeniyle olsa gerek aşırı tüketiyorlar...

Elektronik sigara da, ateşli sigara gibi bağımlılık yapmaz, alışkanlık yapar...

Maliyetlere gelirsek, kendiniz tel sararsanız çok ucuza geliyor... Tel, Pamuk, Pil , Likit maliyetiniz oluyor... Ben uğraşamam derseniz hazır olarakda temin edebiliyorsunuz...
arkadaşınızın bu esigaradan dolayı yattıgına eminmisiniz?benim inanasım gelmiyor