Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Apple fabrikasından mı aldınız? Orjinal diye bişey yok . Bildiğimiz yan sanayi ürün hocam . Büyük ihtimalle Toptancıdan aldınız veya toptancısınız. onlar da çinden alıyorlar. Ne kadar orjinal diyen olursa olsun kimseyi yanıltmaya gerek yok . Apple Store dışında satılanlar ve appleye para ödeyip lisans alıp , üretim yapanlar (ttec vs) harici piyasada satılan tüm ürünler çakma üründür.
Evet hocam bende öyle düşünüyordum ama, bu öyle değil ben iphone kullanıyorum ve kendimin kutudan çıkma iphone şarj aleti ile karşılaştırma yaptım.

Elime piyasada orjinal diyip satılan çeşitli fiyatlarsa ürünler geçti hepsini tek tek en ince noktasına kadar inceledim. Yine piyasayı araştırırken fiyatı oldukça yüksek olan bu ürün dikkatimi çekti. Aldım inceledim ve gerek görünüm gerekse kullanım olarak kutudan çıkan şarj aletinden bi fark yok.
Orijinal kablonun kendine has özel bir hissiyatı var bilen arkadaşlar bilecektir, bu kabloda da aynısı mevcuttur.

Tercih alacak arkadaşların, ürüne güveniyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:24:17 -->-> Daha önceki mesaj 15:23:37 --

SHaDeWRoX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece kablo fiyatı ne kadar ?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sadece kablo satışı yok hocam maalesef