arap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba değerli arkadaşlar google api sahip firma rehberi gibi bir script yazdırılacaktır.

Ayrıntılar için pm isteyin lütfen.

Öncelikle yaşadığım sorunlar nedeniyle demo görmeden ücret gönderilmeyecektir. Refaranslarıma bakılabilir...

ilk başta parayı gönderince insanlarda farklı bir davranış hasıl oluyor. zaten parayı almışım mecbur bana şeklinde gibi düşüncelere kapılıyor. bunu son bir ayda iki kez yaşadım. onun için anlaşma yapılır. teslim süresi ve demo süresi tarafıma iletilir.

Çalışmaya başlanıp bana demo gösterildiğinde ücretin yarısını göndereceğim. Yazılım biter bitmez kalan ücreti ödeyeceğim.

Yazılım php tabanlı olacak olup firma rehberi tarzında bir yazılım olacaktır. seo ayarları vs herşey tam olarak kodlanmalıdır. Sıfırdan yazılımış veya html sayfa alınıp düzenlenmiş benim için sorun değil. yeterki istediğim şekilde olsun.
Firma garantisi altında sözleşmeli bir şekilde sisteminizi yazıp teslim edebiliriz detaylı görüşmek isterseniz iletişim bilgilerimiz;

Türkweb Yazılım ve Danışmanlık
Emekyemez Mah. Yolcuzade İskender Cad. No:45 Karagül İş Merkezi D:14, Şişhane, İstanbul
Tel : 0212 235 97 75
www.turkweb.com.tr