ATBAYILTAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Street workout , Crossfit ülkemizde pek yaygın değil hocam . Onun anavatanı rusya

4 yıldır bb yapıyorum ama bu aralar bende crossfite yönlenmek istiyorum bb'de bu kadar özgür olamıyorsun gelişim bazında en iyisi ama . Crossfitte'ki özgürlük istediğin gibi atlama zıplama daha estetik atletik , fit olma olayını çok seviyorum yakın zamanda başlamayı düşünüyorum bende bunun için parklardan ziyade salonlar filan oluyor sanırım.
Aynen Hocam pek yaygın değil. Askere gitmeden önce merağım vardı yaklaşık 2 yıldır uğraşıyorum son 5-6 aydır daha bilinçli ve ara vermeden yapmaya başladım ve hatta günlük kalori , protein , karbonhidrat miktarına kadar elimden geldiğince ölçmeye çalışıyorum. Şu yağ oranını bir düşürebilsem harika olacak. Spor inanılmaz nankör birşey. 1 ay bırakınca performans çok düşüyor. Crossfit, bb ve vücut ağırlığı karışık bir antreman şekli sanırım biraz araştırayım.
Calisthenics için sadece Barfiks demiri yeterli genelde barfiks ve şınav çeşitleri ile antreman yapılıyor. Bodybuilding yaparken kendimi o kadar zorlanmış hissetmiyorum o yüzden tam bana göre (:

duskorc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spora bu kadar zaman ayırabilenleri hep imreniyorum. Hafta içinde 2 antreman haftasonunda 1 maç programına bile yetişemiyoruz iş hayatında, bu spor her gün çalışma gerektirir, bizim meslekte imkansız.
Sağlıklı hayat, fit güzel bir vücuda sahip olmak için günde 1 saatimi ayırmak benim için pek zor değil gece 10-11 bile olsa antreman yaptığım oluyor : )