Piyasalar pert. İşler ölü. Devlet baba her ne kadar harikalar yaratsada benim cebime para girmedikten sonra piyasalar süper desinler. Ben kendime bakarım, ben aç kalınca o süper harika diyen beyaz yakalılar mı doyuracak karnımı? Hayır. O yüzden 2016 unutulmaz bir yıl oldu. Başta muhalefet ile yıkıldı piyasalar belirsizlik doğdu. Daha sonrasında başbakan davutoğlu ile doğu mahvedildi (200k alacağım var nasıl gidip alacağım adam yok öldü mü kaldımı) Doğu ile işi olan adam battı yada batma seviyesinde. Kredi kartları nakit olmadığından doldu. Doğu olayından sonra davutoglu görevden alındı yanlış politikadan dolayı ama artık orada kıvılcım başladı ve şu anda bile taş taş üstünde durmuyor. Daha sonrasında kayda değer en can alıcı en mahvedici hareket ile darbe girişimi oldu. Bu da bal kaymak misali oldu. Kısacası bir iş veren olarak kredi ile borç ödüyorum. Borcumu emanet alarak ödüyorum. Artık emanet alacak dostum da kalmadı kredi alacak banka da. 2016 tamamen küçük ve orta ölçekli esnafı bitirme yılı olarak akıllara kazındı. 2017 den umudu olan varsa bravo.. Bu gidişat ile kışın kapatacak bir çok firma iş yeri çevrenizde duyacaksınız bunlara şaşırmayın. Devletin bu konuya el atması gerek desem de gelip cebime para koymayacak gelip bana emanet para vermeyecek istediği kadar el atsın ultrasonik piyasa canlandırma hareketleri yapsın ben çay yerine milkshake içemedikten sonra umurumda olmaz... Şu anda bile kıçı kırık bankaya bugun yarın 2k toplamam gerek eksiğim var hadi bakalım kimden alacağım..
Bu gece resmi gazate de yayımlanan 48-72 ay taksit imkanı çıkması da ne kadar içler acısı olduğunun göstergesş piyasanın..