Konu 1'i hemen hemen hepiniz biliyorsunuz
kendisinin gelip özür dilemesi ve tekrarlamayacağım demesinden sonra konuyu aramızda kapattık ve o günden sonra bir hatasını görmedim.

Dün kendisinin evine sivil kıyafetli polis bir başına gitmiş ve komşunuz sizden şikayetçi olmuş içerde fuhuş yapılıyor diye, içeri girmiş odaları felan aramış dolaplara felan bakmış.

Senin oturma iznin yok, kiranı nasıl veriyorsun ne iş yapıyorsun gibi sorular sorarak ne yapmışsa artık ayrıca içeride kıza tcvz etmiş

Olayın arkasından akşam kız bize gelerek ağlamaklı halde benim şikayet ettiğimi sanıp sitem etti abi özür diledim senden neden şikayet ettin gibisinden ancak ben şikayet etmedim. Garibime gittiği için zaten +2 komşu tek var onlara da sordum onlarda etmemiş etselerdi haberim olurdu.

çok ses geliyordu dediğim gün, yan apartmandaki komşulardan şikayet almış olabilir o gece lakin aradan neredeyse 10 gün geçti o günden bugüne yenimi olaya iştirak ettiler anlamış değilim. Burada polisler olaya 1 saatte gelir normalde

O gün konuyu tatlılıkla kapattık ve ben dahada oralı olmadım şikayet etmedim aramızda hallettik, neyse ağlayarak anlattı işte içerde bana böyle böyle yaptı diye bende gerçek polis olduğuna emin misin? diye sordum benim resimlerim dosya gibi elindeydi dedi.

Kız iran'lı ve oturma izni yok sanırım sıkıntı orada o şeref yoksunu polis yarın 2 de tekrar geleceğim diyerek gitmiş, bugün 2 de gelip komşulara yani bize soru soracakmış