domainbakkali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun başından beri takipçisisiniz, tasarımcı mısınız bilmiyorum ama tasarım konusunda bilgi almak yerine akıl vermeyi tercih ediyorsunuz...

Konuyla ilgilenen birkaç arkadaş özelden iletişime geçtiler, yazıştık... 2 arkadaşın fiyat tarifesi bütçemi ve yaptırmak istediğim logodan beklentimi aşıyordu...

Yine konuda belirttiğim gibi akşam olmadan biriyle anlaşıp 24-48 saat içinde de iş teslimi talebim vardı...

Buranın haricinde bir freelancer sitesinde de iletişim kuranlar oldu... O arkadaşlardan biri işin mahiyetini gördükten sonra ücretli iş yapmak yerine ücretsiz yardımcı oldu, yol gösterdi, fikir verdi, vakit ayırdı...

O arkadaşın bu yaptığını iyi niyetle, Allah rızası beklentisiyle anlayabiliyorum da sizin amacınızı ve şu an size neden açıklama yaptığımı anlayamıyorum...

Sizin için de herşeyin hayırlısı olsun...
Profilime ve konularıma bakarsanız tasarım yaptığımı göreceksiniz ancak vermiş olduğunuz fiyat bana uymadığından teklif vermedim o sebepten 25 TL logo yapanlara yaptırın dedim zaten allaha emanet olun bana cevap yazmanızın sebebi ise size ılımlı yaklaşımım olabilir mi imzamda yazan söz benim hayata bakış açımda ondan sözlere çok dikkat etmeye çalışıyorum kib