1- İp kamera maliyetinin altında bu işlemi malesef yapamassınız analog kameralar için kablosuz görüntü aktarıcılar var lakin bunlar ip kameranın üstünde bir fiyata çıkar.İpkamera ile AHD kamera arasında çok uçuk bi fark yok bence ip kamerayı değerlendirin. veya 3. maddede belirttim karşıya ayrı bi kayıt cihazı koyun.
2-İnternet hipernet olsada upload hızınızın iyi olması lazım görüntüyü karşıya yükleyeceğiniz için görüntüleri tek tek izlerseniz 1mbit upload işinizi görecektir.
3- Bence 3. bina olacaksa kesinlikle ip kamera sistemi kullanın yada karşı binaya ayrı bir kayıt cihazı koyun oraya çektiğiniz internet ile localden online yada kayıtları sorunsuz izleyin. ancak boyle oluncada tüm kameraları tek ekranda izlemek sıkıntı olacak bilginize.
4-Biz projelerde UPS kullanıyoruz akü işi amatör iş aküyü unutun
5- yangın riski genelde gevşek priz bağlantısı aşırı sıcak olan ortamlarda oluyor ve çok nadir görülür durumlar kaliteli adaptör ve priz kullanırsanız mümkünse cihazları 7U tipi kabinlerin içinde muhafaza ederseniz ciddi derecede önlem almış olursunuz