Dem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. Ben 6-7.500 lira arası bir gaming laptop arıyordum. Alienware'mi alsam diye düşündüm ama en sonunda MSI'a kaldım. Zaten ülkemizde 0ı yok.
http://www.gameekstra.com/MSI-NB-GT7...S,PR-5758.html bu bilgisayar sizce iyi midir? Bana kalırsa bu fiyata bulabileceğim en kaliteli bilgisayarlardan birisi. GTX 1060 var üzerinde 6 GB'ylık. SSD, HDD, FullHD Ekran,32GB Ram..

Bu fiyata bundan daha iyidir bunu al diyen ya da bu bilgisayarı kullanmış olan yorum yapabilecek var mıdır? Teşekkürler. Her yorum r10+
Emir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Soyle diyeyim, fikrini degistirmek istemem fakat,

Ilk olarak MSI alip sonra iade edip Alienware aldim 9 ay kadar once. Nerdeyse ayni paradalar, MSI aldim ve pc geldi. Kutuyu actim hersey guzel bilgisayari elime bir aldim plastik kasa. Sanki gidip 1000liralik HP almisim gibi, 2 gun icinde iade edip Alienware aldim.

Ben bu paralari verince biraz kalite ariyorum. AW 15R2dan cok memnunum. AW Graphic amplifier oldugunu unutma, bir kutuya istedigin ekran kartini baglayip desktop grafik kartlari kullanabiliyorsun.

Tabi ne icin kullanmak istediginle alakali.
ArmanHAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 4.500 ona vermek yerine, moonster alip ozellestirseniz daha guzel bir urun olacagini dusunuyorum.
innovia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum bak o kadar para ödeyeceksin gtx 1060 veriyor o kadar paraya 1080 ekran kartı almalısın bence hatta bu benim görüşüm ama masaüstü oyun konusunda candır gerisi heyecandır.
ArmanHAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sorunu daha once kimse soylememisti. Nereden duydunuz veya hangi modelde karsilastiniz bu sorun ile?
Mert50356 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.5 Yıldır monster kullanıyorum herhangi bir sorun görmedim fan sistemi çok güçlü GTA V ve benzeri oyunlarda bile soğutucu kullanmıyorum herhangi bir sorun yaşamamadım şuana kadar.
ArmanHAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi modelinizi kullaniyorsunuz acaba?
Ayrica ram harddisk olarak ne kullaniyorsunuz?
myfurkanoymak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam fan alırsanız sıkıntı olmaz.
Mert50356 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abra A7 V6.1

Ekstra 8 GB Ram ve Samsung 850 Evo m2sata SSD
ArmanHAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla mavi ekran sorunu var ise o da sikinti. Siparis edecektim simdilik kalcak gibi.
Selam arkadaşlar an itibariyle BU ÜRÜNÜ aldım. Merak edenler olursa, ürün geldikten sonra kullanıp bilgi verebilirim.