EmreCagiran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: Site adresi ciddi alıcıya verilecektir. PM ile lütfen ulaşınız. Merak edenler PM atmazsa sevinirim..
Site için istenen fiyat: Tamamen teklif üzerine satış yapılacaktır. Piyasayı çok fazla bilmiyorum güzel rakam verene vereceğim siteyi.
Sitenin aylık getirisi: 20TL Civarı
Sitenin açılış tarihi: Ekim 2015
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dekorasyon
Günlük hit sayısı: 70-90 Arası değişmektedir.
Ziyaretçi kaynağı: Arama motorları (%90 Google)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site tüm içeriğiyle dahildir.
Hosting dahil midir: Hayır 1 aya kadar destek verebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Site üzerindeki tema kendi kodlamamdır. Tamamen adsense tema şeklinde kodlama yaptım. Zaten hit sayacına baktığınızda karşılığındaki maddi geliri görünce ne kadar özel bir tema olduğunu anlayabilirsiniz.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız siteye özel kodlandı. Sadece alıcıya verilecek ve başka hiç bir yerde kullanılmayacaktır.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Facebook: 40k sayfası vardır. 2 sayfa birleştirme yapılmıştır. 5k'sı doğal kasılmıştır. Geri kalan 35k boş bir sayfaydı onunla birleştirdik. Alacak arkadaş sayfayla birlikte alacaktır ve ona göre fiyat verilmelidir. Sayfa adı site adıyla aynıdır.

Sitenin Teması: Sitenin teması piyasadan bulunma boş bir tema değildir. Yukarıda da dediğim gibi tamamen kendi kodlamamdır. Tasarımı dahil olmak üzere her şeyi ile özgün kodlanmış bir Adsense temadır. Bunu da lütfen göz önünde bulundurunuz.

Günlük Hit: http://hizliresim.com/A3XOr0
Bu Yılın Adsense Kazancı Aylık: http://hizliresim.com/dXNLg4
Eylül Ayı Kazancı Günlük: http://hizliresim.com/5YnN6R

Site Konu Adedi: 162
Site yorum adedi: 74

NOTLAR:
1- Arkadaşlar siteyi kuralı neredeyse 1 yıl olmuştur. Hiç bir şekilde seo çalışması yapılmadı. Eminim SEO'yu bilen ellerde muhteşem noktalara gelecektir. Site tamamen kodlaması dahil olmak üzere her şeyiyle özgün bir sitedir. İçerisinde 1 adet bile kopya yazı yoktur kesinlikle. Yazılar ortalama 70-80kelimeden oluşmaktadır. Ağırlıklı olarak site görsellerle dönmektedir.
2- Siteyi alırken unutmayın ki 1 yıllık bir emek alacaksınız. Her şeyiyle özgün ve hiç seo yapılmamış bir site alacaksınız. Aynı zamanda 40k facebook sayfası ile siteyi alacaksınız. Harcanan emeği lütfen hiçe saymayalım.
3- Site ile ilgilenemiyorum konu giremiyorum. Vaktim olsa hiç satmayı düşünmüyorum çünkü muhteşem bir TBM'ye sahip sitedir. Ortalama 80 hitle günlük 1TL yakın para getirmektedir. TBM 0,15 KRŞ bu ülkede bulunmayacak bir nimettir.
4- Seo çalışması yapacak vakti hiç bulamadım açıkçası. Günlük 1 makale girdim çıktım site bu konumda.
5- Sitenin temasını parasıyla sat deseler 500TL'den aşağıya satmam kesinlikle. O kadar çok uğraş verildiki bu temaya mobili olsun, masaüstü olsun sade, şık ve adsense teması ortaya çıktı.
6- 40k Facebook sayfası ne kadar yapar bilmiyorum ama en kötü oda bir 150-200TL yapar.
7- Uzun lafın kısası geleceğe yatırım yapacağım, SEO'dan az çok anlıyorum diyen kişi bu siteyi kaçırmasın. Bu siteye günlük 2-3 adet içerik girmeyle ve biraz seo yapmayla 2 ay sonraki kazancını günlük 10-20TL rakamlarına çok rahat çıkartabilirsiniz. Vakitsizlikten hiç uğraşamıyorum, vaktim olsa kesinlikle satmam..

Lütfen ciddi alıcılar iletişime geçsin. Telefon ile görüşme yapıldıktan sonra site linki verilecektir. Sitenin teması, sektörü vs.. bilinmesini istemiyorum çünkü bu kısımda gerçekten açık olan bir kısım. O yüzden ciddi alıcılara sadece link verilecektir.

- Arkadaş ne yazmışsın be altı üstü bir site satacaksın. Diyen arkadaşlar çok çıkacaktır fakat gerçekten site üzerinde çok fazla emek vardır. Şuan bu konuyu buraya açmak bile çok zoruma gitti. Bir türlü ciddi şekilde ilgilenemedim. Her gün 30dk ayırdım bu siteye neredeyse. Eminim çok iyi yerlere gelecektir..
aklınızda ki son rakam ile pm atar mısınız