merhaba arkadaşlar uluslar arası insani yardım derneğimizin sayfasına sayfanızı onaylayın ibaresi çıkmıştı evrak yollayın vs diye bizde gönderdik işte gıri tık verdiler sayfaya gecen bu tık kendiliğinden kayboldu bunun çözümü varmı
bir işe yarar yaramaz geri gelse iyi olur ne yapabiliriz yardımcı olursanız seviniriz
İtiraf edeyim kendi adıma ,
Benim gibi facebook'da açık veya bug bularak bu işlemleri yaparak facebook'un türkiyeye bakış açısını değiştirerek asıl olan gerçek kişilerin önünü tıkayarak gerçek kişilerin bu hizmetden faydalanması önünü kapadık.maalesefki durumun kısa özeti budur. türkiye dünya genelinde hindistan'dan sonra 2.sıralamada yer almaktadır SAHTEKARLIK konusunda facebook kullanmada. acı gerçek budur . buyüzden kendi adıma itiraf ediyorum size.çünkü siz gerçek işletmeniz için gri tik almanız gerekirken bizim gibi kullanıcılar bunu almaktadır. örnek sayfa budur .ne kadar alakasız 1 sayfa ve gri tiki almış durumdadır.
sayfa linki :
https://www.facebook.com/Onun-Adı-Elif-1354579787903784
bunun gibi onlarcası var halen hazır durumda gri tikli sayfalar.
Umarım en yakın zamanda işletmeniz için tamamen legal yol ile gri tik almanızı temenni ederim.
iyi çalışmalar kolay gelsin.