Hepinize minnettarım, değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Karakola git şikayetçi ol. Elinde belge bulunsun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
karakol ve mahkemeye dava açmayı önermem. karakoldaki arkadaşlar tecrübelerinden dolayı 100 tl için uğraşmaya değmeyeceğini sana öğütler ve muhtemelen ikna ederler. zira ben düşünce olarak bu saftayım. mahkemeye dava açma halinde mahkeme ücreti ve eğer hakim değilseniz mevzuata avukat ve dilekçe ücretleri ile iyice parasal olarak külfet haline gelecek sizin için. bu da değmez bence. bunun yerine konuyu detaylıca anlatan bir dilekçe ile delillerinizi de ekine koyarak savcılığa suç duyurusunda bulunun ve gereğinin yapılması ve sonucunun tarafınıza yazılı olarak iletilmesi için arz edin. artık gerisi Cumhuriyetin Savcısı halleder. kişiyi bulmak adına yeterli delil varsa 100 tl burnundan gelir. sağlıcakla.
Tanıdığınız akrabanız yakın arkadaşınız varsa avukat onlarla anlaşın dava nasıl sonuçlanır az buçuk bilirler eğer davayı kazanacağınızı düşünürse ona verin parayı karşıdan alıyorsunuz nasıl olsa.
bunları yapmaya yakın o fake profile ulaşmaya çalış ve mahkemeye verdiğini şikayette bulunduğunu söyle bir nevi tehdit et göz dağı ver. Beni 100 tl ne batırır ne zengin eder, ama senin bu yaptığın her yerde karşına çıkacak siciline hırsız ve işlenmiş bir suç olduğunda ne sen ne çocukların devlet dairelerinde iş bulamayacaklar de. Korkut. Baktın yemiyor aç davayı ver tarihi numarasını o zaman o sana ulaşacak mecburen..
@FierOzgur;
Elinde iban var konuşmalar var hepsiyle beraber suç duyurusunda bulun %100 ceza alır.