Herkese ilgisinden ve yardım çabalarından dolayı teşekkür ediyorum...
Büyüye inanırım. Ama her olumsuz durumda " Sizde büyü var " demenin de bir anlamı yok. İzlediğimiz filmlerin çok etkisinde kalıyoruz. Modern tıbbın çözemeyeceği pek bir şey yok günümüzde.
Hocam büyü bizim yorumumuz değil hocanın söylemi.Ve ben böyle konularda çok titizimdir her önüne gelene okutalım baktıralım işine girmem.Bu hocayı çok güvendiğimiz bir akrabamız daha önce kendisi onun sayesinde iyileştiğini söylediği için ve maddi bir şey talep etmediği için güvenip çağırdık.
Benim sormak istediğim bazı şeyler var. Eğer yanıtlarsan belki bir çözüm yada çözüm yolu bulabiliriz.
1- Annen ne zamandır rahatsız ?
*Rahatsızlığının belli bir zamanı yok.Dönem dönem oluyor.Mesela şu 3 aydır böyle.Ondan önceki 6 ay iyiydi ondan önce kötüydü.
2- Tam olarak rahatsızlığı nedir ?
*Durduk yere fenalaşıyor hastaneye kaldırıyoruz iğne yapıp yolluyorlar.
Doktorun biri ağır depresyon dedi bir sürü ilaç verdi , ilaçları kullanıncada kendini çok kötü hissettiğini aşırı bunaldığını söylüyor.En son fenalaştığında "intihar et" diye telkinler duyduğunu söylemişti.Ve bir de aklım gidiyor diyor sürekli.Sokağa çıkmaya korkuyor kaybolurum diye...
3- Daha önce psikoloğa yada psikiyatriste götürdünüz mü ?
*Evet defalarca gitti aylarca ilaçlar kullandı , farklı farklı doktorlara rağmen fayda etmedi.
4- Kaç kardeşsiniz ?
*2 kardeşiz.Abim var evli.
5- Kardeşlerinin hepsi hayatta mı ?
*Evet
6- Kaç yıldır aynı evdesiniz ?
Doğduğumdan beri 26 senedir.
7- Ailede annenden başka böyle bir rahatsızlığı olan var mı ?
*Hayır.
Geçmiş olsun. Zor bir durum. Ama emin ol çözümsüz değil.
Hocam büyü bizim yorumumuz değil hocanın söylemi.Ve ben böyle konularda çok titizimdir her önüne gelene okutalım baktıralım işine girmem.Bu hocayı çok güvendiğimiz bir akrabamız daha önce kendisi onun sayesinde iyileştiğini söylediği için ve maddi bir şey talep etmediği için güvenip çağırdık.
Benim sormak istediğim bazı şeyler var. Eğer yanıtlarsan belki bir çözüm yada çözüm yolu bulabiliriz.
1- Annen ne zamandır rahatsız ?
*Rahatsızlığının belli bir zamanı yok.Dönem dönem oluyor.Mesela şu 3 aydır böyle.Ondan önceki 6 ay iyiydi ondan önce kötüydü.
2- Tam olarak rahatsızlığı nedir ?
*Durduk yere fenalaşıyor hastaneye kaldırıyoruz iğne yapıp yolluyorlar.
Doktorun biri ağır depresyon dedi bir sürü ilaç verdi , ilaçları kullanıncada kendini çok kötü hissettiğini aşırı bunaldığını söylüyor.En son fenalaştığında "intihar et" diye telkinler duyduğunu söylemişti.Ve bir de aklım gidiyor diyor sürekli.Sokağa çıkmaya korkuyor kaybolurum diye...
3- Daha önce psikoloğa yada psikiyatriste götürdünüz mü ?
*Evet defalarca gitti aylarca ilaçlar kullandı , farklı farklı doktorlara rağmen fayda etmedi.
4- Kaç kardeşsiniz ?
*2 kardeşiz.Abim var evli.
5- Kardeşlerinin hepsi hayatta mı ?
*Evet
6- Kaç yıldır aynı evdesiniz ?
Doğduğumdan beri 26 senedir.