Cuslaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazsam mı yazmasam mı bilemedim ama yazayım dedim.

Annemin uzun zamandır rahatsızlıkları var.
Bir türlü iyileşemedi.
En son düzgün bir hoca bulduk (para istemeyen , Allah rızası için yardım eden) eve getirdim.

Gelmeden anneme baktı ve büyü olduğunu söyledi.
Geldi , okudu , kağıda dua yazıp suya koydurdu , yarın gündüz evin içine serpiştir geri kalan yarısını da kendin iç dedi anneme.

Aradan zaman geçti ancak düzelme olmadı , hoca tekrar bakacağım dedi bir daha ulaşamadım gelmedi.Ve annem hala rahatsız.Psikiyatriye kaç defa gitti bir sürü ilaç kullanıyor fayda etmiyor , ilaçları bırakıyor gene kötü oluyor.

Bunun yanı sıra bende de sıkıntılar var beyler.

26 yaşındayım.Evde yalnız kalınca korkuyorum bildiğiniz , ya da gece annem babam yatınca uyuyamıyorum ışıkları açık bırakıyorum yatarken , bilgisayarı açık bırakıyorum.Bazen hafif müzik açıyorum öyle yatıyorum , acayip uykum var yorgunum ve gözlerimi kapatamıyorum.
Sanki evin içinde bir şeyler var , bir ağırlık , bir rahatsızlık , sanki bir şeyler geziyor.Arkamda biri var gibi , karanlık beni izliyor sanki diğer odaya gitmeye korkuyorum...

Bu korkular zaman zaman oluyordu eskiden , korku filmi izleyince falan ancak en fazla 1 hafta sürerdi.Şimdi 1 ayı geçti , düzelmiyor geçmiyor.

Not : Dua et , şu duayı oku , abdest al namaz kıl gibi tavsiyelerde bulunacaksınız mutlaka teşekkür ederim ama Allah affetsin korkumu yenmeme fayda etmiyor.
Hocam ayni sıkıntılar bendede vardi yapacagin tek sey bol dua ve hic bisey olmayacak diye kendi telkin verip hayatina devam etmen hic biseu olmadığını gördükçe kotkularin kendiliğinden gececek istersen ozelden yaza bilirsin

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi