Esbil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Sizlere en iyi altyapı ve hizmet kalitesi verebilmek için 24.09.2016 22:00-04:00 tarihinde network bakım çalışması olacaktır. Bu süre için de sunucularınız off konumda bekleyecek olup, ilgili birimlerinizle iletişime geçip mağduriyet yaşanmaması için bilgi veriniz. Bakımın daha erken bitmesi için arkadaşlarımız yoğun çaba sarfedecektir. Bu bakımın getireceği yenilikler Yurtdışı koruma (VOX), yurtiçi koruma ve daha verimli, hızlı network hizmetini sizlere sunacağız. Bakım süresince vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Saygılarımızla,

Netbudur Network
0 850 455 1953
www.netbudur.com
Netbudur network'de 1 senelik vds satın almışdım yaklaşık 2 ay önce 2 aya kadar bir sorun yaşamadım , lakin 2 gün önce yukardaki mesaj geldi cep telefonuma . Dün gece 22:00'da yapılacak kesinti saat 21:00'da yapıldı Teamspeak Serverlerim hostlarım ws backup'sız hepsi bir anda erişimim gitti . Dün gece 12 gibi telefonla aradığımda gece 3 gibi aktif olacağını söylediler 4'e kadar beklememe rağmen vds serverim aktif olmadı . Sabah 8'de erkenden kalkıp sunucumu aktif edicekdim bi bakdım halen kapalı ticket attım 12'ye kadar bekledim . Ne tickete bakan var ne cevap veren .
Telefonlarını aradığımda aktif edeceğiz çalışmalar devam ediyor ws gibisinden beni oyaladılar . Sunucuma halen erişim yokdur verilerimin ne olduğuda muamma kendi siteleride kapalıdır .

Acil Sorunun çözüme kovuşmasını istemekdeyim ve arkadaşlar halen yardımı bile kabul etmemekdeler madem bir işi yapmayı bilmiyorsunuz neden yapıyorsunuz ?

Merhaba,

İşleminiz güncelleme işlemi ile alakalı bir arızası şuanda bulunmamakda memnuniyetsizliğiniz sözkonusu ise ücretinizi iade edip maduriyetinizi giderebiliriz.

İyi çalışmalar.