Merhaba,

Öncelikle lütfen bana 10 dk'da mesajlaştığın kişiye para gçnderilir mi gibi yorumlar yapmayın moralim yeterince bozuk zaten, mallık yaptım, cahice bir hareketti farkındayım zaten

Aslında çok garantici adamımdır gerçekten bu zamana kadar bu tarz şeylere çok fazla dikkat ederdim ama bu sefer ne olduysa basiretim bağlandı tam bir gerizekalılık yaptım.

Mesele şu;
Beşiktaş facebook sayfasında bi bayan yazmış düzcede olduğumdan maça katılamayacağım vs vs (bayan dediysem fake hesap çıktı) mesaj attım felan Beşiktaş - gs derbisi için konuştuk en kötü yerden bieti varmış olsun dedim ve nasıl sevindim anlatamam. Giden sadece 100 tl oldu paraya gram takmıyorum hiç te zoruma gitmiyor, yapılan duygu dolandırıcılığı çocuk gibi sevinmiştim zar zor da olsa bilet bulabildim diye ve peşine düşmek istiyorum. Tüm deliler konuşmalar dekont ekran görüntüleri herşey elimde, ayrıca bankaya dolandırıcılık durumu olduğunun bildirimini yaptım rapor açıldı konu le ilgili.

Yanılmıyorsam bilişim suçlarına nitelikli dolandırıcılıktan dava açmam gerekiyor fakat en ufak bir bilgim yok ne olur nasıl olur, ilk başta ne yapmam lazım direkt mahkemeye dilekçe ve delillerle birlikte dosya mı sunmalıyım ? dilekçe nasıl olmalı kendim mi yazmaıyım yoksa mahkeme önlerindeki bürolardan mı yazdırmalıyım ?

vereceğiniz cevaplar çok değerli benim için.


* Bu arada benim gibi aynı hataya düşmek istemeyen olursa para gönderdiğim kişinin ad soyad ve iban no sunu yazabilirim fakat galiba r10 da yasaktı bu durum