Yazsam mı yazmasam mı bilemedim ama yazayım dedim.
Annemin uzun zamandır rahatsızlıkları var.
Bir türlü iyileşemedi.
En son düzgün bir hoca bulduk (para istemeyen , Allah rızası için yardım eden) eve getirdim.
Gelmeden anneme baktı ve büyü olduğunu söyledi.
Geldi , okudu , kağıda dua yazıp suya koydurdu , yarın gündüz evin içine serpiştir geri kalan yarısını da kendin iç dedi anneme.
Aradan zaman geçti ancak düzelme olmadı , hoca tekrar bakacağım dedi bir daha ulaşamadım gelmedi.Ve annem hala rahatsız.Psikiyatriye kaç defa gitti bir sürü ilaç kullanıyor fayda etmiyor , ilaçları bırakıyor gene kötü oluyor.
Bunun yanı sıra bende de sıkıntılar var beyler.
26 yaşındayım.Evde yalnız kalınca korkuyorum bildiğiniz , ya da gece annem babam yatınca uyuyamıyorum ışıkları açık bırakıyorum yatarken , bilgisayarı açık bırakıyorum.Bazen hafif müzik açıyorum öyle yatıyorum , acayip uykum var yorgunum ve gözlerimi kapatamıyorum.
Sanki evin içinde bir şeyler var , bir ağırlık , bir rahatsızlık , sanki bir şeyler geziyor.Arkamda biri var gibi , karanlık beni izliyor sanki diğer odaya gitmeye korkuyorum...
Bu korkular zaman zaman oluyordu eskiden , korku filmi izleyince falan ancak en fazla 1 hafta sürerdi.Şimdi 1 ayı geçti , düzelmiyor geçmiyor.
Not : Dua et , şu duayı oku , abdest al namaz kıl gibi tavsiyelerde bulunacaksınız mutlaka teşekkür ederim ama Allah affetsin korkumu yenmeme fayda etmiyor.