Merhaba beyler ne zaman bi domain firması tavsiyesi istense altına 10 yorum gelse bunların 5i ihs derim başka birşey demem, ihsyi tek geçerim diye yorum atıp duruyorlar.

Ben 2 sene kadar ihsden sanal sunucu hizmeti aldım, yaşadığım sorunların haddi hesabı yok, hatta çoğu zaman işimizin halledilmesi için neredeyse ağır sözleri söylemeye bile mecbur bıraktıkları da oldu, en sonunda orada 1 kişi vardı adını hatırlamıyorum, tek bu işten anlıyordu sanki ona veriyorlardı o da nezaket çerçevesinde sorunu hallediyordu. Ben bu süreçte ihs'den çok çektiğim için domainlerimi hiç oraya almadım hep isimtescilde tuttum, isimtescilin eskiden dns sunucuları çok sorunluydu 3 sene kadar önce sorunu giderdiler gibi geliyor çünkü 3 senedir dns sunucu sorunu yaşadığımı hatırlamıyorum.

Fakat genede fetö terör örgütü üyesi olan ferhat kişisinin sahibi olduğu firmadan ayrılmayı düşünüyorum ama kime taşınayım kararsız kalıyorum.

gel gelelim ihs'ye her domain konusun altına ihs'yi tek geçerim, ihs en iyisi, diyip hiç ayrıntıya girmeyenler şu şu yüzden ihs en iyisi diye bir konuya değinmeyenler acaba İHS Trolleri'midir yoksa gerçek kullanıcılarmıdır tereddüt oluşturuyor hem sunucu hizmetinde yaşadığım sorunlar hemde bu desteksiz cevaplar yüzünden.

sizce ihs neden iyi, yada iyi değil sadece ihs trollerinin desteksiz poh pohlandığı bir firmamı.

godaddy'nin methini duydum ama bi telefonla görüşüp firmaya ulaşmak gibi eski bi adetimiz var hani güven açısından o yüzden yurtdışı hizmet almak istemiyorum.