125 bin tl ile 340 bin tl verdiğin domainler nedir adını yaz merak ettim madem öyle bu arkadaşla anlaş 50 bin tl ver 50 bin dolara sat kar edersin cumartesi nedir google arama potansiyeli nedir bunları bize paylaşırmısın parası olan akıllı adam bu domaine 50 bin dolar vereceğine gider bu paranın yarısına reklam yapsa o siteyi marka yapar akıllı insan markayı kendisi üretir domaine para yatıranlar bir proje yapamaz onlardaki domain hastalığıdır ismi alır elinde boş tutar her gün paneli açar domaini izler neyse bu işten madem anlıyon bu domaini 50 bin tl alıp 50 bin dolara satarsın benden bu kadar.
profiline göz gezdirdimde sen 125 bin 340 bin tl domain aldım diyon ama satıs konusu acmıssın 30 ile 50 tl domain satıyon buna ne demeli bu kadar parayı domaine yatıran adam 30 50 tl gibi rakamlara ihtiyacı olurmu

şu 125 ile 340 bin tl verdiğin domainleri paylaş isimlerini benim gibi merak eden çok kişi vardır whois bilgisinide aç bakalım doğrumu söylüyon yoksa sallıyonmu anlarız
konunun linki
https://www.r10.net/com-amp-net/16146...n-satilik.html
1 pipet kac para? Belki tanesi 1 kurus bile degildir. Peki bu pipet yapmaya yarayan makine kac para? Tahminen 100.000 liradan fazladir ( bunlar yuksek kapasiteli uretim makineleri) Simdi sana soruyorum dehsetul vahset mantikli arkadasim, bu pipet fabrikasinin sahibi adam 100klik makine alip 1 kurusluk pipeti niye satiyor?
Yani okadar bos laf yapiyorsunuz ki.. Hep birini ezme cabalari falan.. Biraz buyuyun.