site niche bir sektör olup hiç elinizi suya sabuna değdirmeden para kazandıran bir site,öncelikle bunu belirtmeliyim.
ben siteyi çok almak istedim mehmet kardeşime de bunu belirttim,o da ne kadar çok almak istediğimi anladı ama malum tek başıma yaşamadığım için ailevi sebeplerden ötürü maalesef siteyi alamadım.
almak isteyecek arkadaşlara şöyle belirteyim, özellikle e-ticaret işine girecekler için, hazır kurulmuş,seosunda kendi niche kelimesinde çok güzel yerde olan,ve küçük dokunuşlarla daha da güzel yere çıkabilecek olan bu siteyi almanızı öneririm.
mehmet kardeşimin fazla vakti kalmamış askere gidece sanırım 2-3 gün sonra,zaten kendi etrafından siteyle ilgilenebilecek birini bulsa siteyi satacağını sanmıyorum,ki bulamamış.umarım bulur ve askerden döndüğünde hazır kazandıran bir işi olmuş olur.
e-ticaret sektörüne girmek istiyorsanız almanızı önerebileceğim,oldukça içimde kalan bir site arkadaşın sitesi.
Eyvallah hocam çok sağolasın.
Onur hocamında dediği gibi kendi alanında lider konumda olan bir site. Bayi olmasına rağmen tedarikçi firmanın neredeyse tek bayisi. Yani rakibiniz sadece tedarikçi. Eğer biraz backlink alırsanız, seo çalışması yaparsanız ilk sıraya kolayca gelirsiniz. Kelimesi çok zorlu değil. Ben kendim aklımın erdiğince yapmaya çalıştım. Siz iyi yerlerden backlink ve tanıtım yazısı alır, dediğim yerlere reklam verirseniz geliriniz ayda 1000 TL değil 2-3 bin TL'ye kadar çıkabilir.
Bazı arkadaşlar sormuş. Hem onlar için hemde merak edenler için yazayım. Site de cinsel ürün satmıyoruz. Dekoratif eşya satılıyor.
Son olarak bu iş ek iş olarak yapılabilecek bir iş değil. Zamanınızın büyük bölümü bilgisayar başında geçmeli ve müşteri ile hemen temasa geçmelisiniz. Gelen siparişlerin büyük çoğunluğu Whatsappdan gelen siparişler. Eğer gelen telefonlara bakmaz, Whatsapp mesajlarına hızlı bir şekilde dönmezseniz müşteri kaçar gider. Zaten bu başarıyı yakalayabilmemin ana nedeni müşteri ile hızlı iletişim kurup güven vermem. Alacak olan kişiye zaten bu konuda ayrıntılı bilgiyi SATIN ALDIKTAN sonra vereceğim.
Bu arada herkese site adresi vermek istemiyorum. Sonuçta tecrübelerimi satsam bile alacak olan kişiye zayıf da olsa rakip çıkarmak istemem.
Uygun gördüğüm arkadaşlara dönüş yapacağım.