Neyin kavgasını yapıyosunuz ki anlamadım.
Adam sitesini kurmuş ürünlerini koymuş isteyen sitesine girip ürününü inceleyip alıp çıkabiliyor. Site kullanılır bir vaziyette. Site sahibi kullanıcının gözünün içine sokmuyor ya bunları ? Siteyi kullanılabilirliğini zorluyor mu ? Hayır.
Ne yaparsa yapsın adam banane.
Ki zaten link bile vermemiş kelimelere sadece doldurmuş footer'ı eleman.
Spam mı ? Spam.
Daha iyisini yapın önüne geçin ozaman.
Mesajları okuduktan sonra konunun site analizinden çıkıp şahıs eleştirisine geçtiğini gördüm üzücü aslında. Olaya spam gözüyle bakan arkadaşlara farklı bir bakış açısı sağlamak için söylüyorum. Ya sizin yaptığınız seo çalışması aslında spam düzenlemeyse ?

Seo yada seocu yada seolalalalaaa enteresan bir yaklaşım tarzınız var. Bu konu içinde olan arkadaşlar için değil genelleme o yüzden kimse kusura bakmasın. Söylemeden de geçmek istemiyorum.
Link al
Tanıtım al
Site içeriğini güncel tut
Eşittir sana =>
Ben Seocu oldum

Arkadaşlar yaptığınız sitelerinize gözünüz gibi baktığınızın farkındayım bende aynı şekilde bakıyorum siteme zaten ama seo çalışması yapmak rutin şeyleri tekrar etmekten ileri gelseydi seo kelimesini keşfettiğim 2008 yılından itibaren ben aynı çalışmaları tekrar ederek sürekli yeni projelerimi yapardım. Olmuyor ama inanın öyle olmuyor.
Siteyi bakıp görüp spam yapmış biz olsak kapanırdı, ceza alırdı şu olurdu bu olurdu demek gereksiz.
Seo işin özünü söylemem gerekirse farklı bakış açısı gerektiren bir çalışmadır. Sürekli tekrarlanan çalışmalar size belirli bir ivmeye kadar yola çıkartır. Sonrasında gelen süreç sizin yaratacağınız farklı bakış açısı dediğim çalışmalardan geçiyor.

Konuya pozitif yaklaşan bir kaç arkadaşımı tebrik ederim. Olayı spam değil farklı bakış açısı olarak yorumladıkları için.