Hayatımdaki en stresli işlerden birisi adsense'den ödeme beklemek. Hele birde o ay kart ödemesi yüksekse ! Bir işte çalıştığında adam işten atsa bile çalıştığın dönem ödenir. Adsense işten attımı bırak ödemeyi almayı, yeni iş bile bulamıyorsun Bir iş bu kadar stresli olmamalı. Ne zaman kendime göre yüksek ödeme beklesem içime 3-5 gün önceden sıkıntı basıyor. Halbuki politikalara da maksimum seviyede riayet etmeye çalıyorum ama hep bir korku. Geçenlerde bir arkadaşın adsense'i durup dururken geçersiz tıklamadan gitti. Halbuki alakası bile yok. Gayet temiz ve özenli bir hesaptı. Bence google'ın bir bahanesi bu. Nede olsa ispatta edemiyorsun. İstedikleri gibi at koşturuyorlar. Neyse...
Bu tür durumları görünce bu korkuyu her ay yaşamaya devam edeceğim gibi geliyor. Şeytan diyor git Amerika'dan da bir hesap al! Ama şeytana uymak istemiyorum ki; birden fazla hesabı kontrol etmeyi de sevmiyorum zaten

Bu arada gelen birşey hala yok. Hesapta da ödeme geçtiğine dair bilgi düşülmemiş henüz. Herkese hayırlı olsun.