Utkukose adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bahsettiğiniz konularda bilgi sahibi değilim. Şimdi size soracak sorularımda yok bu sektörle alakalı.

Bu hizmeti aldım diyelim, sizinle 1 saat veya 2 saat artık zaman önemli değil görüşeceğiz. Vereceğiniz bilgilerle pc başına oturup söylediklerinizi yaptığım taktirde sermayesiz bir şekilde para kazanmaya başlayacağım doğru mu?
Merhaba,
Bugün görüş 1 saat sonra kazanmaya başla diye bir şey söylemiyorum. Öncelikle aracı sitelerde satış yapabilmeniz için Gittigidiyor haricinde vergi levhanız olması şartı var. Gittigidiyorda vergi levhasızda satış yapabilirsiniz. Ama bunla alakalı bir şikayet vs olursa başınız ağrıyabilir. Ben sadece binlerce ürünü platformlara nasıl yükkleyeceğinizi, firmaların nasıl çalıştığını, kargo anlaşmalarını gibi temel konularda bilgi vereceğim. Danışmanlık 1 saat sonra bitecektir. Eğer uzatmak isterseniz 1 saat daha satın alabilirsiniz. Binlerce satıcı arasından ürünleri nasıl ön plana çıkarabileceğinizi anlatacağım. Ertesi gün 1000 kargo yaparsınız diye bir şey söylemiyorum. Ama satış gelmemesi imkansız. Dediğim şartlarda muhakkak satış yapılır. Ne kadar yapacağınız, ne kadar kazanacağınız sizlerin elinde. Fiyatlandırmanız, reklam bütçeleriniz vs bir çok etken mevcut. Bizler satıyoruz işimiz bu kendi stoğumuzda olan ürünler de mevcut olmayan toptancıdan gönderilen ürünlerde mevcut.