Şizofren insanlarla tartışmak istemiyorum dediğim gibi bana sen 1 kuruş ödeme yapmadın ve benden 1 kuruş hak talebi edemezsin.Oyun için çok çok önemli olan bilgileri millete aktardığını falan burda yalanlıyıcak halin yok ha tabi birde okulumu falan arıyıcaktın o iş noldu ? aradınmı ? Adresi veriyimmi tekrar delikanlı çocuk ? hani birde şu telefonlarımı açsanda orta böyle konuşsan ya ? ses tellerinmi titriyor yoksa abicim kıyamam sana.Biz yunusla uzun uzun telefondada konuştuk whatsapptada konuştuk parayı kimin kazandığı nasıl kazandığı beni alakadar etmez.Bana yunus emrem 2500TL gönderdi ve oyuna zarar verdiğiniz için 500tl zararı telafi etme amacıyla kesip 2000TL gönderimini yaptık.Bunu yunus emremde bildiği için itiraz etmeden 2000TL ödemesine razı oldu.Haydi öpüyorum abicim konuşmak istersen arayabilirsin veya telefonlarıma cevap verebilirsin.
@Yenile ; kendiside itiraf ettiği gibi 2500tl ödeme gönderildi ve kafasına göre 500tl keserek ( bana verilecek 500tl benim haberim olmadan kesildi ne hikmetse artık ) kanıtsız iş yapıyor burada oyuna verilen büyük zarar vermişim falan filan boş muhabbetler ve buradada şizofren vb. gibi terbiyesizce kelimelerde bulunmaya devam ediyor
@kasirga098 ; den bana verilecek 500tl nin benim haberim olmadan kesilip onaylanması hakkında zaten detaylı bir açıklama yapacaktır 2 yıldır bu arkadaş ile çalışıyorum yunus ile yani tek 1 yanlışını görmedim bu saatten sonrada görmem senin gibi herkes sahtekar değil bircan orman o 500tl hak ettiğim parayı almadan durmak yok yola devam alana kadar devam hakkımı senin gibi birine yedirirmiyim ben bırak bu ayakları