Daha önce ps kafe açmış ve batırmış biri olarak; gelen arkadaşlarından para almamazlık yapma
Ben aletleri çalıştırdığı kafeyi boşaltan birinden ikinci el olarak satın almıştım bu açıdan pek bir kaybım olmadı, ikinci el temiz bulabilirsen ve toptan alırsan senin için kârlı olur.
Yedek oyun kolu mutlaka bulundur o kollar düşecek, bozulacak, tuşu çıkacak ve hatta sinirlenip yere fırlatılacak. Yine alet arıza verdiğinde masanın boş kalmaması için yedek ps3 ve ps4 bulundurun.
Bazen değişik tipli adamlar gelip dolaşıp bir şey söylemeden çıkıyordu ara ara buna önce anlam verememiştim sonra başka bir kafe işletmecisinin gönderdiği tahmininde bulundum nasıl bir muhitte açacaksınız bilmiyorum ama özellikle nezih bir semt değilse bu tarz olaylara hazırlıklı olun. Açıp kapatma muhasebe vs işleri ayrı bir dert, uğraştırıyor.
Gelen müşterilerin oynadığı oyunlar sabit zaten. Dekorasyon olayı karanlık ortam rahat koltuklar herkesin bildiği gibi. Bir de günde şu kadar müşteri gelse şu kadar saatten şu kadar eder gibi hesaplara girmeyin, olabileceğinin en kötüsünü hesaplayıp işe girin. Şimdiden hayırlı olsun.