UPS kargo bence güzel. Aras, MNG kargo ve diğer şirketleri kötülemiyorum ama UPS tam manasıyla çok hızlı. Kuzenim bir keresinde internetten birşey sipariş vermişti ertesi günün sabahı gelmişti.
kullanıcıya teslim süresi olarak kesinlikle yurtiçi kargo
mng çok yavaş.....
Benim analizim ne kadar kurumsal olsalarda her bölgeye göre işletme anlayışı değişiyor ve çalışanlarına göre ancak genel olarak yurtiçi kargoyu önerebilirim.
Mng kargo en iyisidir . İstanbul Samsun Arası yaklaşık olarak 1000 km . İstanbulda saat 16.00 da verilen kargo ertesi sabah saat 9.00 da elimde oluyor. Çünkü adamların aktarma merkezleri yok ve direkt olarak geliyor kargo. Yurtiçi en rezil firma . Sürekli dağıtıma çıktı ama yetişmedi diye geçiyor kargo takipte ve 4 günden önce ulaşmıyor. Hep gidip kargoyu kendim alıyorum şubeden.
Onun dışında sürat kargo da iyi. 2 günde elinizde. 1.5 günde denilebilir aslında. Birde kredili kargo hizmetleri var onu kullanıyorum . Önden bakiye yüklüyorsunuz ve kargo fiyatı 4 tl civarlarına kadar düşüyor.
Yurtiçi kötünün iyisi.
Aras fena değildir.
Mng ile hep sıkıntı yaşadım.
Şubeye göre değişiyor tabi durumlar.
Bana sorarsan Yurt içi kargo iyidir, 1 semt uzağımdaki kişiye sorarsan Aras kargo iyidir
Sebebi şubeden şubeye, elemandan elemana farklılık gösterir bu yüzden iyi kargo kötü kargo diye bir şey yoktur.
iyi eleman kötü elaman, sorumlu şube, sorumsuz şube vardır.
Sıkıntılarınızı müdürlüklere bildirip bir daha olmamasını sağlayabilirsiniz, bir elemandan dolayı tüm şirket kötü düşünülemez.
Bu her sektör ve şirket için geçerli hiç bir şirketin genel müdür şirketini kötü istemez bildirin halletsinler
Ben garanti bank şubesindeki elemanın ego tatminini müdürlüğe bildirdim, ertesi gün şube aradı öğle yemeğini sizinle yemek istiyoruz dediler bu kadar basit.
eyw sağol güzel yorumlar için hocalarım bir şey soracam bir mont en fazla 350 gram gelir ne kadar alır kargo ? fiyat ne olur anlaşmalıda ? bilginiz varmi