Videocuyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar anlaşmalı bir kargo ile anlaşmam lazım bizim kendi imalat montlarimizi saticaz ama en iyi kargo hangisi siz hangisile çalişiyorsunuz önerilerinizi bekliyorum..

Her öneriyere r10+
bence en iyi kargo firması,diye birşey yoktur

bakış açınızı değiştirip acaba hangi kargo firmasından daha az kayıp ve zarar yaşarız diye düşünmelisiniz bence..
hangisi ile anlaşma yaparsanız yapın hepsindende zarar yaşayıp,müşteri kaybedeceğiniz aşikar..

bunun nedenide cahil insanları çalıştırıyorlar,senin gönderdiğin ürünün değerinin ne olduğu,nekadar olduğunun onlar için hiç bir önemi yok

aras ile çalışıyoruz 3 yıldır adana pozantıda bir müşterimize 1 ayda bir ürün gönderiyoruz.geçenlerde beni aradı)

güleyimmi ağlayımmı)

abi siz benim kargoları neden hep karakola gönderiyorsunuz ben gidip karakoldan almak zorundamıyım diyo) kendiside oto aksesuarcı)

ne karakolu yahu karakolla ne ilgisi var dedim abi 3 yıldır karakola geliyo bir polis arkadasım var bana haber verıyo kargon geldı dıyor bende gıdıp alıyorum dıyor.kargoyla gıdıp gırtlak gırtlağa kavga ettım bu durumu bana nasıl acıklarsınız dıyorum,sizin verdıgınız adresı gırınce otomatıkman karakol cıktıgı ıcın oraya gonderıyoruz bızde dedıler,kafamı ordan oraya vurmak ıstedım ama olmadı)

oturdum oraya bak dedım adres bu heceleyerek pc den gırdırdım ve oldu,ama ben gıtmesem bı 3 sene daha oraya gıdecektı