Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google herşeyi inceliyor. Bunu göz önünde bulundurarak birkaç sorum var.

1) Domain hangi firmadan alındığı önemli değildir ama whois bilgilerinde Türkçe ya da İngilizce yazması fark ettirir mi?

fark ettirmez ben yaptım problem çıkmadı

2) Siteye girişler yurtdışından olacağı için Türkiye'den bir hosting almak mantıklı mı?

kesinlikle yurt dışı godaddy den alabilirsin ( belirli saatlerde türkçe konuşan kişiler sorunun olduğunda hallediyorlar ) genelde sorun olucak bir yapı yok

3) Adsense hesabı yabancı bir hesap mı olmalı? Türkiye ya da yabancı hesap olması da fark ettirir mi?

duruma göre fark ettirir tbmlerde belirli düşüşler ve yükselişler gözlemlemiştim ama arada dağlar yoktu

4) Özel bir yazılım mı ya da hazır içerik yönetim sistemleri mi kullanmalı? Çoğu kişinin kullandığı Wordpress gibi.

sanırım yatırımlık site kasmak istiyorsun tbmi yüksek gruptan wp güzeldir insurance kelimesinde car insurance gibi kelimeleri aratın görsellerden bakın çoğu wp

Bu sorular forumda daha önce sorulmuş ve tartışılmış olabilir. Forumda çok konu olduğu için bulması ve okuması çok zaman alıyor maalesef. Özür dileyerek hepsini bir konu altında sormak istedim.

umarım siteni güzel yerlere getirirsin kategori kelime gibi şeyleri burda paylaşma ne değer biliyorlar neden teşekkür etme alışkanlığı var insanların herkes için değil tabi söylediklerim hayır işler olsun

ciddi olduğundan kasmak için tbm i yüksek kelimeler verebilirim senin yaptığın İYİ OLMAZSA

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:09:02 -->-> Daha önceki mesaj 00:08:21 --

fark ettirmez ben yaptım problem çıkmadı

kesinlikle yurt dışı godaddy den alabilirsin ( belirli saatlerde türkçe konuşan kişiler sorunun olduğunda hallediyorlar ) genelde sorun olucak bir yapı yok

duruma göre fark ettirir tbmlerde belirli düşüşler ve yükselişler gözlemlemiştim ama arada dağlar yoktu

sanırım yatırımlık site kasmak istiyorsun tbmi yüksek gruptan wp güzeldir insurance kelimesinde car insurance gibi kelimeleri aratın görsellerden bakın çoğu wp

umarım siteni güzel yerlere getirirsin kategori kelime gibi şeyleri burda paylaşma ne değer biliyorlar neden teşekkür etme alışkanlığı var insanların herkes için değil tabi söylediklerim hayır işler olsun

ciddi olduğundan kasmak için tbm i yüksek kelimeler verebilirim senin yaptığın İYİ OLMAZSA