Bu tarz konularda forumda çok yorum yazan birisi değilim ancak; sizin konunuza yazmak istedim.

Üretim sektörü için konuşmak gerekirse evet burada genel sorunlar olabilir diye düşünüyorum. Çünkü burada siz direk öyle tahmin ediyorum ki, satıcılar ile alışveriş yapıyorsunuz. Fakat alt kademe yani direk para harcayan müşteriye indiğimiz zaman şuan için sektörün bana göre çok iyi olduğunu belirtebilirim.

Yani insanlar çok güzel para harcıyorlar. Yeme-içme, tekstil, özel ihtiyaçlar vs. gerçekten piyasalar çok hareketli diyebilirim. Neye göre bunu dediğimi merak ediyorsanız da özellikle 15 Temmuz sonrasında ben de insanların para harcamayacağından, özel ihtiyaçlarını kısacağından, en azından yarın bir gün yeni bir darbe girişiminde kenarda üç-beş kuruş paramız olsun diye harcama yapmacaklarından korkuyordum. Fakat insanlar sanki daha fazla para harcar gibime geldi.

Üretim sektörü genel olarak maalesef sıkıntılar ile boğuşuyor. Asıl parayı dediğim gibi en son halka olan perakende sektöründekiler kazanıyor. Benim tamamen düşüncem bu yöndedir.

Allah sizlere de hayırlı kazançlar nasip etsin inş. dostum.