Mng kullanıyorum oldukça memnunum. Bu tamamen şubeye endeksli birşey. Şube sahipleri ve çalışanları ne kadar rezilse orada oturanlarda ona göre yorum yapıyor.
Ben son derece memnunum mng'den. Her kargo istisnasız 1 günde elime gelir. 1 günü geçen kargo gelmedi elime.
Ayrıca mng kargo sözleşmeli müşterisiyim, her kargoda olduğu gibi bunda da problemler yaşıyoruz fakat katlanılabilir sorunlar. Mng öneririm.
ne kdr hocam bir kargo ücreti ?
Aras iyi diye biliyorum. Ama çalışmaman gereken iki firmayı söyleyebilirim.
MNG = Kuzenim çalışıyor abi sakın bizimle gönderme diyor düşün. Mal vs umurlarında değil havalarda uçuşuyor kargo.
Yurt İçi: En son 5 - 6 bin liralık dokunmatik ekranlı makineyi kırdılar kargoda. Olabilir insanlık hali değil zira koli üzerinde baya etiket şeklinde uyarılar vardı ve hassas kargo olarak işaretliydi. Ekran 4 5 yerinden darbe almıştı bi seferde değil

Ücret iadesini alana kadar canımız çıktı o da çabası. Hiç yaklaşmayın direk çirkefe yatıyorlar birde.
vay anasi be adamlara bak

Senin ürünün mont olduğu için güzel bir paketleme ile aslında en uygun hangisi ise çalışabilirsin. Yeter ki kargonu kaybetmesin.
baba korkuoz bune böle bunlar nie böle yahu
MNG ve Aras Kargo'dan çok memnunum, şimdilik bir sıkıntı çıkmadı. Ama siz siz olun Yurtiçi Kargo'ya bulaşmayın.(Yorumumu, kendi bölgemdeki şubeleri eleştirerek yapıyorum.)