hocam müşteriler bu şeklide mi bilgilendiriliyor? sizde telefon numaram mevcut, ayrıca skype tan da görüşüyoruz yedek almam için buralardan yazamazmıydınız ?
Madem ki internet siteniz üzerinden 2 hafta boyunca bilgilendirme yaptınız bana o bilgilendirmenin ekran görüntüsünü tarihi ile aktarmanızı istiyorum. Ayrıca haber sitelerinin yedeklerini ve müşterilerimin sitelerinin yedeklerini de bana ulaştırmanızı istiyorum aksi halde hukuki yoldan hakkımızı arayacağımızı da bilmenizi isterim. Son olarak neden telefonlarıma cevap vermiyorsunuz neden böyle bir açıklamayı telefondan
yapmıyorsunuz?
Yönetici arkadaşlarımızın bu konuya hassasiyetle davranacaklarını ve gereğini yapacaklarını düşünüyorum. Kaldı ki böyle bir bilgilendirme yapıldığını ilk defa sizde duyuyorum...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:57:53 -->-> Daha önceki mesaj 01:36:31 --
@Yenile; Sayın yönetici bu arkadaş yalan yanlış açıklama yapıyor
Ürün sürenizin çoktan geçmiş olduğunu bile bile bu konuyu açma sebebinizi de çözebilmiş değiliz. demiş...
Evet ürün ödeme süresi gecikti fakat skype üzerinden kendisine havale yapamayacağımı KK ile ödemeyi gerçekleştirebileceğimi söyledim ve bu konuşma esnasında sitesi olan dcservers(nokta)org olan sitesi aktif değildi kendisi bana siteyi aktif edeceğini ve kk ile odeme olayınıda aktif edeceğini söyledi sonrasında ne bi cevap yazdı nede telefonla aradı...
Muhtemelen sunucusu falan çöktü ve işin içinden çıkamadığı için şirketi sattığını söylüyor kanıtlarımı size ekte sunuyorum... gereğinin yapılmasını rica ediyorum...
Saygılarımla.... Ayrıca yedeklerimi vermez ise ki vereceğini de sanmıyorum. Kendisini MAHKEME ye vereceğimi de buradan bildirmek istiyorum...