Burti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bu sıralar aşırı derecede sinirlendiğim bir durum var.

Sayın HOSTING Firmaları !!!!

Sizden 1 yıllık hosting almış müşteri, 365 günlük hizmet süresi var 320. günde ağır bir kesinti yaşadınız 6 saat civarı.

ve müşteri ücret iadesi istiyo sizden Allah rızası için bunlara mantıksızlıkta çığır açmış insanlara ne diyebilirim ben ? -ki benim sözleşmemde dahi yazıyor 7 gün içerisinde alan adı, lisanslama hizmetleri, vps, dedicated server hariç memnun kalmazsanız iade yapılır diye.

Ve şu an bir kesinti söz konusu olmamasına rağmen adamın kendisinde sıkıntı olduğunu belirtmeme rağmen ısrar ve ısrarla sorunun bizde olduğunu söylüyor kendisi. 1200 kişi gayet rahat bağlanıyor şu an lisans sunucusuna.
Merhaba Burti hocam,

Dün şöyle bir sorun yaşadım TC Kimlik ve Komisyon modülü olduğu için buna bağlı olarak çok nadir 3 ayda 3-4 saat bu 3-4 saatte bir gün içerisinde olan durum, kasmalar yaşamakta, nasıl bir kasmadan bahsediyorum örneğin TC nin bulunduğu fatura detayına girerken 500 hatası verdirmekte, modüller sayfasınada girerkende aynı hata mevcut.

Eklentilerin dosya adını değiştirince devre dışı kaldığı için sorun kalmıyor rahatlama yaşanıyor.

Herhangi bir şikayetim yok ama bunu gözönünde bulundurursanız sevinirim.

Bu sorun bendende kaynaklı olabilir sizdende bilemiyorum açıkçası.

Yinede çok başarılısın hocam uzun süre çalışma dileğiyle.