Uzun yıllardır sektörde freelance olarak çalışıyorum.
Artık yaşım gereği bir veri merkezi çatısı altında iş hayatıma devam etmeyi planlıyorum.
Veri Merkezi dışındaki sektörleri şimdiye kadar hiç planlamadım. Yani bir gün çalışacağım yer bir veri merkezi çatısı olur düşüncesindeydim hep.
Hali hazırda yaptığım ve geçimimi sağladığım işlerimdeki başarım ve profesyonellik durumum forumda ufak bir araştırma yapılarak gözlemlenebilir.
Konu ile ilgili Türkiye'de faaliyet gösterip "R10" forumuna uzak olan veya forumdan habersiz olan firmalar ilk tercihim olmadığından ötürü, ilk etapta arayış talebimi burada belirtmek istedim.
Bilgi ve tecrübeden ziyade sertifika ve diplomalara bakan firmalar için,
İdari Bilimler ve Ticaret konularında 2 adet lisans, 1 adet önlisans diplomalarım olduğunu
A Sınıfı Ham Radio Operator sertifikam olduğunu
MCP MCDST MCT MCSA MCTS MCSE sertifikalarım olduğunu ve
Ana dil düzeyine yakın İngilizcem olduğunu belirtebilirim.
Linux konusundaki tecrübelerim (Konfigurasyon, Optimizasyon vb.) ve Android Development çalışmalarım zaten forumda mevcut.
Uzun yıllardır Voip Sektöründe faaliyet gösterdiğimi de belirteyim.
Mesajımı okuyan DC yetkilileri veya personelleri, olası bir alım durumu ile ilgili tarafıma bilgi verirler ise çok memnun olurum. Özgçmiş iletimi için gerekli işlemleri gerçekleştireyim.
DC çalışanı olmadığı halde, araştırmalarından, çalışmalarından veya çevrelerinden ötürü güncel personel istihdamı konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlar da yardımcı olurlar ise sevinirim.
Herhangi bir şehir, bölge tercihim bulunmamaktadır.
İyi çalışmalar dilerim.