kralhile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen Değişimler düzene girdiğini gösteriyor zaten belliydi çok saçma sonuçlar çıkıyordu.

Ancak f5lediğimizde halen saçma sıralamalara dönüş yapıyor dalgalanma devam ediyor.
Ya sirf sunun icin girdim biliyormusun insanlar muallakta kalmasin diye evden cikarken sorguladigimda cogu sitem yerine gelmisti ama disardaykrn dedim bir daha sorgulayayim cepten sorguladim baktim yine ayni sacma yerlere geri donmusler yani anlik capta cok buyuk degisimler soz konusu. Ama su durumda cikaracagimiz guzel durum 1kere bile geriye gelebilmislerse kotu durumda degiliz. O yuzden calkanti bitene kadar sabirla ve en azindan daha rahat bekleyebiliriz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:15:44 -->-> Daha önceki mesaj 14:08:45 --

Vjolenza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@DarKPeArL; sevindim senin adına hocam Benim site de önceden 7. sıradayken 40 a düşmüştü 3 gündür falan 15. sırada duruyor sanırım eski haline gelmeyecek çok canımı sıktı
Begen calismadi cepten o yuzden begenemedim. Tesekkurler ama brn bunlari yazarken simdi herkesin de kafasi karisacak bu adam bunu neye gore dedi. Net olsun biraz daha tahminen ilk 5 sayfada bu depremlerde gorunmeyenler sikintili olacaktir. Yani bu dalgalanma ozellikle bugun olan dalgalanmada 1 kere dahi olsa eski yerlerine yakin gorebilirseniz bence sikinti yok. 2.sayfa dert degil hala o noktalarda olan arkadaslar geriye donebilirler.
Sunu net diyeyim artik demedim demedim ama bu agirligi cok olan bir link guncellemesi ama penguen degil onlarda oyle dedi. Ceza alanlar buyuk ihtimal bu tarz biseden aldilar.

15 i dert etme yani gelecektir ama ufak tefek yer oynamalari olacak orasi kesin gibi. Ben buyuk degisim anlaminda bugun oynamalar var dedim yoksa daha henuz bekliyorum senin gibi epey sitem var bekliyoruz bakalim