aynı isimde 1 sayfa açın ama farklı 1 hesabınızda açın. sonra bu sayfanıza konum ekleyin buradan talep göndererek https://www.facebook.com/help/contact/911181838969039

sayfanızı oluştururken yerel-yerel yapıp gerçek 1 adres ekleyin ve bu adres haritadan görünsün. adres bilgilerini eksiksiz doldurun. adres-posta kodu ve telefon numarası kısımlarını. sonra ise o konum formunu gönderip talep gönderin.

eğer konum eklenirse yeni açtığınız sayfanıza o zaman engelli olan sayfanızın kategorisini aynı şekilde yerel-yerel yapıp adres vb .yerleri doldurun.sonra ise yeni actığınız sayfanızın olduğunu hesabınızı yönetici yapın.

en son ise sayfa ayarlar kısmından konumlar kısmına tıklayın ve engelli olan sayfanızı konuma ekleyin.eklendikten sonra yeni açtığınız sayfanızın adını ne istiyorsan o isimde değiştirin ve bu değişim talebi onaylanırsa eğer engelli sayfanızın adıda değişir.

kolay gelsin.