Merhaba,
Aktif olarak her ikisinde de okuyan biri olarak bu yorumu yapmak istiyorum,
Anadolu Üniversitesi, Uluslar Arası İlişkiler bölümünü okuyorum (Dondurdum),
Anadolu üniv, başlı başına kalite bir okul ama yazı ve evrak işleri her anlamda insanı gerçekten zorluyor. Özellikle kayıt dönemlerinde bürolarının önünde metrelerce kuyruk olup, saatlerce insanı orada bekletiyorlar. Dersleri zor ve çalışmaz isen asla geçemeyeceğin derecede sınavları var. Sınavları örgün şekilde yapılmakta ve ciddi anlamda zorluklar yaşatmakta. Bir poşet dolusu kitap veriyorlar, ekstra olarak da farklı yayınların kitaplarını almak gerekebiliyor. Tüm evrak, belge, kimlik vb. işlemler için mutlaka büroya gitmek zorundasınız.
Atatürk Üniversitesi, İş sağlığı ve güvenliği 2. Sınıf öğrencisiyim,
Atatürk üniversitesi ise tamamen profesyonellikten uzakta böyle nasıl anlatsam gayet ılımal ve naif bir tavırla, öğrenciyi üzmeyen, yazı, çizi evrak işi ile öğrenciyi yormayan bir tavır ve tutumları var. Hiç bir evrak, belge, kimlik vb. dökümanlar için bir yere gitmenize gerek yok, hepsi kargoyla evinize geliyor. Kitap vermiyorlar, siz kendiniz temin etmeniz gerekiyor. 2 Ay öncesine kadar vizeler bilgisayar üzerinden, finaller örgün olarak yapılıyordu ama yayınlanan yönerge ile artık tüm sınavlar örgün olarak, 4 yanlış bir doğruyu götürecek şekilde değiştirildi. Ders çalışırsanız geçersiniz, çalışmaz iseniz bütlere kalırsınız, zorlanırsınız.
İki okuldada sınav yerini kendiniz istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz.
Özet geçicek olursak,
Eğer ben derslerime çalışırım, zor ve kaliteli bir okulda okumak isterim, prosedürü yerine getiririm, beklerim diyorsanız Anadolu Aöf,
Ama yok, ben sadece sınav zamanı dersime bakar, herşeyim ayağıma gelsin diyorsanız Ata AÖF öneririm.
Galiba ben %86 ata aöf 'ü öneririm.
Aklınıza takılan bir şey olursa seve seve sorabilirsiniz.
Saygılar
Hocam öyle bir anlattınız ki pişman oldum kayıt olduğuma.
AÖF - Web Tasarım ve Kodlama'ya kayıt oldum. Zor baya galiba
Bu ileti Sony Xperia Z5 cihazımdan
hunharca bir şekilde yazılmıştır.