Konu
İphone 4S Temiz Kullanılmış Uygun Fiyat
15-09-2016, 23:18:58
grapyweb
Merhaba arkadaşlar, daha önce yazılım testleri için kullanmıştım bu aralar elimdeki telefonları satışa cıkarıyorum 4-5 adet farklı farklı telefonlar var onları satıp yeni telefonlarda testler yapmak istiyorum, gelelim telefona hatırlamıyorum sanırım 2 sene veya 3sene oldu telefonu alalı biraz kendim kullanmıştım, daha sonra yazılım amaçlı kullandım testler vsvs çok kullanılmadı kozmetik olarak 10 üzerinden 9.8 alır dediğim gibi sadece yazılım amaçlı kullandım diyebilirim hep masada kullanıldı, kulaklığı yoktur, faturası varmı yokmu bilemiyorum genelde öyle şeyleri pek tutmam ama bakıcam, sarj adabtörü ve usb kablosu sıfır diyebilirim hiç kullanılmadı, bildiğim kadarıyla hiçbir sıkıntısı yok ben kullanırken hiçbir şekilde bir sorun cıkmadı temiz cihazdır. resimlerde üzerinde jelatini vardır o yüzden çizik gibi durabilir ama ekran veya arkasından kesinlikle en ufak bir cizik yoktur
Fiyat : 525TL
diyorum arkadaşlar ufak bir indirim olabilir ama çok indirim beklemeyin, Antalyada yaşıyorum elden teslim edebilirim veya kargoyu alıcı öder.