Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim cok yemek seçen biriysen kantinde yiceksin veya dışarıdan ısmarlıcan lakin acemi birlikte bunu yapamazsın usta birliğindeyken bulunduğun yere bağlı olarak dışarıdan paran varsa yemek ısmarlayıp yersin ama diğer kişileride unutmaman lazım.

Askerde binbirtürlü insan var maalesef çok berbat insanlarada rastlayabilirsin tam tersi cok iyi vay be böyle insanlar varmış diyeceğin birinede rastlayabilirsin.Çünkü her gencin farklı düşünceleri hayatları tarzları olabiliyor.

Sınıf gibi düşün mesela liseye başladın sınıfında binbirtürlü insan var kimisinle hiç anlaşamazken kimisinle cok iyi arkadaşlık kuruyorsun onun gibi..
Maalesef yemek konusunda çok seçiciyim. Burnum keskin koku alır ve kokudan dolayı yiyemediğim yemekler olur. Tabii ev yemeğine alışınca insan orada ki yemekler bayağı tuhaf gelecektir. Hele ki catering firmaları yapıyorsa sanırım kantinden çıkamam. Bir kere çalıştığım bir yerde yemiş bulundum sonra 2 gün kendime gelemedim. Sadece ben değil diğer işçilerde çok kötü oldu Yağdan kaynaklanıyor sanırım sorun. Umarım o yediğim yemek gibi olmaz.

Birde duyduğuma göre bazı yerlerde patlıcan bazı yerlerde sürekli hindi eti çıkıyormuş. Hindi idare eder de patlıcan tek yiyemediğim sebzedir.