GFI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orası ile ilgili sorun vs olursa çekinmeden yazabilirsin. İstersen özelden numaramı da verebilirim. Bayram iznindeyim, ayın 22'sinde oraya döneceğim. Hakkında hayırlısı. Askerlik sabır yeridir unutma, gelmeden önce bol bol stok yap öyle gel.
Eyvallah hocam. Daha doğrusu Emredersiniz Komutanım Şimdiden alışmaya başlasam iyi olur.

Aklıma ünideyken üniyi yarım bırakıp askere gidip gelen arkadaş geldi. Hocalara sürekli komutanım diyordu. Hoca dedirtemiyorduk.

Valletta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2-3 tane boxer al birde 2-3 tane jilet bi liralıklardan bide en adisinden köpük yada ona benzer gerisine gerek yok pişman olursun zaten 30 gün falandır özel eşofman giyersen göze batarsın !!! hiç gerek yok usta birliğine gidince orda alırsın eşofmanı ilk günde birine kafa attımı ohh mis gibi rahat yaparsın askerliği

bırak bol olsun pasif ol umursamasın kimse seni
Aynen hocam bende öyle yapacağım. Gilette blue 3 alırım bir kaç tane.

zuman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konyada yasıyorum yapabilecegim birsey olursa yazarsanız yardımcı olabilirim. hayırlı tezkereler şimdiden.
İşin rast gitsin hocam.

Serkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin..

Bu konuda diyeceğim şudur acemi birliğine giderken yanina bir adet tras bicagi bir adet köpükten baska bisey goturme derim ben cunku herseyini veriyorlar.. Esofman olayina gelince acemi birliginde oyle nike esofmani giyip aksam disari cikarsan yat saatine kadar dikkati hayli fazla cekersin usta askerler sıkıntı cikarir sana acemi birliginde ki usta askerin havasi uzmanlarla ayni zaten yapacagin 20 gün acemilik onda da ne verirlerse onu giy kafan rahat olsun.. Usta birligine gectikten bi sure sonra ortami görüp götürmen sahsi fikrim daha mantikli orda da sıkıntı şu insallah devreciligin olmadigi bi yere dusersin.. Eger devrecilik varsa ki bu yerine gore değişiklik gosterir kimisi kiyafet giydirmez sivil takilamazsin kimisi telefon kullandirtmaz kimisi erkenden kogusa sokmaz vs vs bunlar olan seyler burdan garip gelebilir.. Gittim gördüm bunları.. Demem o ki esofmani dert etme nice dertlerin olacak zaten yolun açık ola
Çok sağol hocam.

Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Askeriye herşeyinizi veriyor jiletinize kadar eşofmanınıza kadar.lakin vermiş olduğu jiletler elbet bir gilette gibi değil.
Aslında sorduğum soruların saçma olduğunu biliyorum da millet kafa karıştırıyor. Şunu al bunu alma. Birde çoğu askere gitti geldi. Malum gideceğim için geliyorlar nasihat veriyorlar. Kimisi eşofmanı götür yoksa kot pantolla yatarsın diyor, birisi kantinde her şey olmaz buradan al git diyor, kimisi elini kolunu sallaya sallaya gir diyor. Zaten bunlar karıştırıyor kafamı. En iyisi gidip öğrenmek. Bizim arkadaşların ağzına bakarsam işim kötü.