[QUOTE=Kaan Fakılı;1071907653]
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amacımız zaten güçlü bir video sayfası yapmak ana domain ile subdomaini destekleyeceğiz. Sub domain ile ana domaini desteklemeyi düşünüyoruz. Seo açısından hangisi daha fazla verim alabiliriz. Bunu çözmeye çalışıyorum sizin değerli fikirleriniz ile.[COLOR="Silver"]

Şöyle düşünün, bir sayfanın aramalarda önde gelebilmesi için sitenin güçlü olması gerekiyor. Atyorum backlinklerinin fazla, alexa değerinin iyi vs. Olması gerekiyor. Siz şimdi subdomain açtığınızda google bu subdomaini yeni site gibi algılıyor. Haliyle başlangıç değeri 0 oluyor. Ve diğer video sitelerini geçmek daha uzun uğraş istiyor. Subdomain değil de klasör yaparsanız zaten güçlü girmiş oluyorsunuz, haliyle videolarınız aramalarda daha üstte çıkıyor.

Bir diğer kurgu da şu, siz subdomain şeklinde açıp orayı backlinkler ve diğer seo çalışmaları ile güçlü bir hale getirirseniz alın size güçlü bir paravan. Haliyle oradan ana sitenizi ana siteden de subdomaini beslersiniz.

Ben şahsen bu tarz durumlar için subdomain tercih ediyorum. Fakat aksini söyleyen de olur. Burada karar sizin.

Şöyle düşünün, bir sayfanın aramalarda önde gelebilmesi için sitenin güçlü olması gerekiyor. Atyorum backlinklerinin fazla, alexa değerinin iyi vs. Olması gerekiyor. Siz şimdi subdomain açtığınızda google bu subdomaini yeni site gibi algılıyor. Haliyle başlangıç değeri 0 oluyor. Ve diğer video sitelerini geçmek daha uzun uğraş istiyor. Subdomain değil de klasör yaparsanız zaten güçlü girmiş oluyorsunuz, haliyle videolarınız aramalarda daha üstte çıkıyor.

Katılıyorum...