Merhaba arkadaşlar. Dün gece facebook'a kendi emegimle büyüttügüm sayfanın yöneticiligini kaybettim diye eposta destegi aldım ve telefonla ariyacaklarini belirttiler. Bugün aradı biraz konustuk talebimi ve nasıl basıma geldigini anlattım ve bana bunu noter beyanname olarak imzalattırmam gerekiyor bunu nasıl yaparım . Yardımcı olabilmesi için mail isdedim yapacaklarımı bilmek için ve bana bu maili gönderdi bu maili nasıl toplarım . Ustadlardan Yardım bekliyorum.
Mail
Facebookla Sayfalarınızla alakalı iletişime geçtiğiniz için teşekkürler,talebinizle ilgilenmekten memnun olacağım.
İlgili Sayfaların detaylarına istinaden talebinizin işleme konması için lütfen aşağıdaki bilgileri en kısa sürede bize sağlayınız:
1.Beyanı imzalayan kişinin geçerli ehliyeti veya pasaportu gibi, bir devlet kurumu tarafından verilmiş fotoğraflı kimliğinin kopyası.
Kabul ettiğimiz farklı kimlik türlerini Yardım Merkezi'nde görebilirsiniz:
https://www.facebook.com/help/159096464162185?ref=cr
2.Bu konuyla ilgili yeterli bilgi ve yetkiye sahip bir kişi tarafından hazırlanan ve aşağıdakilerin tümünü içeren noter tasdikli ve imzalı bir beyanname:
- Sayfayla olan ilişkinizin açıklaması (ve varsa, Sayfayı yöneten kişileri değiştirme talebi gönderme yetkisi)
- Varsa, Sayfayı yönetmekte olan kişilerin adları
- Yukarıdaki kişilerin Sayfayla ilişkisi
- Talebinizi açıklayan ve adları verilen kişilerin işlerine ve/veya söz konusu kişilerle ticari ilişkilere son verildiğini belirten bir açıklama
- Talebinizi destekleyen tüm belgeler
- Sayfanın yeni yöneticisi olarak eklenmesini istediğiniz Facebook hesabıyla (veya Zaman Tüneliyle) ilişkili Facebook hesabı veya e-posta adresi
- İmzalı beyannamenizde, verdiğiniz bilgilerin doğru ve gerçek olduğunun yeminli ifade olarak beyan edilmesi gerekir.
Bu bilgileri gönderdiğinizde, talebinizi değerlendirmek için ilave bilgi veya belge talebinde bulunabiliriz. İstenen bilgilerin sunulmasının talebinizin gerçekleştirileceğini garanti etmediğini hatırlatmak isteriz. Talebinizi işleme alabilirsek, Sayfaya sadece bir yönetici ekleneceğini ve Sayfa ile çalışan kişilerle ilgili işlem yapmanın ve onları yönetmenin yöneticinin sorumluluğunda olacağını hatırlatmak isteriz.
İstenen belgelerin hepsini aynı anda ve en kısa sürede göndermeniz bizim için önemlidir.
Son olarak, beyanname noter tasdikli değilse ve/veya beyannamede verilen bilgilerin doğru ve gerçek olduğu yeminli ifade olarak beyan edilmezse, konuyu incelemeye devam edemeyiz.
Dönüşünüzü bekler iyi çalışmalar dilerim.
Facebook'la iletişime geçtiğiniz için teşekkürler.
Saygilarimla