DeLiBaKiS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu dışı ama avukata o parayı ödemek zorunda değilsin.
Zamanında benimde almanya da film sitem vardı. 10.000 € bana da ceza kestiler. Film indirme yasak olduğu için.
Bende avukatı aradım söyledim o filmlerin hepsini kapatıyorum siteyide ve sana 5 kuruş ödemeyorum dedim. Onun cevabı okey mahkemede görüşürüz dedi. Bende okey dedim yaklaşık 10 yıl oldu hala tık yok.

Bu işsiz avukatlar gözünü korkutmasın. Ona deki bilmiyordum hemen o resimleri kaldırıyorum. Ayni resmi kullanan binlerce magazin ve haber siteleri var ve resimlerde mutlaka kaynak linki veriyorum. O parayı alacağını düşünmüyorum.

Genede bilen kişilere sor ben söyledim diye yaparsın ve sonra cezan 2 ye katlanırsa bana küfür etme

Bu arada 400 tekil hiti nasıl aldın bu kıza zamanda bende ingilizce saç model yapılış tarifleri sitesi var tüm yazılar ve resimler özgün ve 500 küsür yazım var. sitem 1 yılını doldurdu ama hitim daha 100 kişi en fazla. Bu konuda bana verecek tiyoların var ise pm atarmısın teşekkürler.
rosenrot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm alabılırmıyım
@rosenrot PM gönderildi...

@DeLiBaKiS hocam saol verdigin tavsiyeler icin.
Ama Almanya burasi belli olmaz sagi solu. Parayi alma konusunda nasil oldugunu bilirsin. Schufa kaydim hic yok olsunda istemiyorum.

Ingilizce'de rekabet cok yüksek bütün dünyadan ingilizce icerik üreten webmasterlar var. Ingilizce sektörde sürüyle Backlink alman lazim. SEO bilgin daha güclü olmasi lazim. Bu sitede yaptigim hergün gün gecirmeden 10 konu postlamak ve 1 ay sonra yorum backlink yapmak oldu. Bu sekilde yükseldi. Zaten cokta rekabet yok ingilizce türkce kadar.