SiyahAy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada ben seninle veya bir başkası ile tecrübe, deneyim yarışı yapmıyorum. Benim burada yazdıklarımın altında dikkat edersen bir yerde sizinde doğru bildiğiniz yanlışlar vardır diyorum. Senin birine yaklaşımın çok hırçın ve karşıdaki kişiyi küçümser tarzda olması hiç hoş değil bunu bilmeni isterim. İşte ben senden daha tecrübeliyim sen kimsin ki peh! şeklinde konuşuyorsun bunu sadece ben değil R10 üzerinde bu konuyu takip eden herkes eminim aynı şeyi düşünüyordur. Önemli olan yıkıcı olmak değil yapıcı olmaktır Sessiz tatlı dil boşuna yılanı deliğinden çıkartmıyor... Bu arada söylemeden geçemeyeceğim sanırım hemen hemen aynı yaştayız aynı dönemin insanlarıyız ve ben 56k modemler ile internet üzerinde yaşım daha 12 iken cjb alan adı yönlendirme sistemi vardı belki hatırlayanlar olur o yaşta site kurmaya başlamış ve günümüzde de hala devam etmekteyim. Burada ben tecrübem senden üst demiyorum bak sadece bilmeni istedim benimde senin döneminde aynı işler ile uğraştığımızı.

Boş konuşmayın deneyimlerinizi paylaşın detay verin diyorsun, doğrudur benim size şu dönemde kendi uyguladığım ve olumlu sonuç aldığım bir sistemden bahsedeyim. Mesela en basit olarak Footer link olayından vaz geçin. Bu footer link veya sidebar link alanların çoğu spam yiyor veya sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı google arama sıralamsında geriliyor. Bu tecrübe benim yaptığım deneme yanılma olayı ile test edilmiştir.

Not: Sessiz arkadaş bu konuda doğru söylüyor varsa şuan güncel tecrübesi olan burada hazır konusu açılmışken paylaşsın.
O dönemleri çok iyi bilirim, aynı şekilde bende site yapıyordum yahoonun upload sistemiyle dosya göndermek eziyetti. Gelelim konuya bir çok kişi düşünüyor demişsinde öyle düşündüklerini nerden biliyosun? ön yargılı asıl ilk mesajında sendin farkındaysan o yüzden sana hırçın gelmiş olabilir, burda millet sebebini aramakla meşgulken sen kalkıp dersen ki yanlış anlama post kasmaya çalışır gibi detaysız bir şekilde sitesini sağlam yapmayanın sonu budur vs e haliyle verdiğim tepkide bana göre normal, sitelerimizi biliyormusun yok yarıştığımız kelimeleri biliyomusun yok e kardeşim onu bunu bilmeden bir sitenin sağlam olup olmadığını nerden biliyosun ceza aldı dedik diyemi? doğru bir sorun var işte tamda bizde onu çözmeye çalışıyoruz. Bu gün büyük siteler bile cezai işleme tabi olabiliyolar ki biz google okyanusunda gezen bir küçük balığız haliyle büyük dalgalar ilk önce bizi vurucak. Siz istediğiniz kadar site yapın eğer normal yaşamda çok rağbet gören bir içeriğe sahipseniz ve bu orantıyla beraber yüksek trafik alıyorsanız göze çok batıyorsunuz demektir o yüzden google'nin mantığı herzaman adwords alma niyetindedir. Büyükler hiç bir zaman boşa kürek çekmez çekemez! şuan sıralamalar çok doğru orantılı diyen birisi varsa gelsin buyursun hodri meydan her kategoride acayip saçmalamakta google kendi sitem gitti geri diye demiyorum bakın halen bunuda yanlış anlayan olacaktır açıklayım. Ne tür sorgu yaparsanız yapın 2. 3. sayfalara dikkatlice bakın google'nin google olalı bu denli saçmaladığını görüyorum bana göre ne deniyolarsa artık bunu kendi içlerinde test yapmak varken neden yansıtıyolar? bunu bir sorun kendinize dalgalanma olacakki panikle google için yaptığı çalışmaları elleyecek vatandaş ve adworsa doğru gidecek burda sabırlı olmakta var beklemekte tercih yine kullanıcının çok şeyler var anlatılacak ama ne demek istediğimi anladığınızı umuyorum.