Şu tabloya bakar mısınız?
Ben kişisel blog kelimesinde 2. sıraya kadar çıkmıştım bir ara. Sonra uğraşmadım epey düştüm. Timur'u o zamandan biliyorum, 2 senedir başta ve otoriter olmuştu. Fark ederseniz alt sayfaları hala indexli ve otoriter görünümde. Timur SEO işinde gördüğüm kadarıyla gayet bilgili birisi.
Dün baktığımda bu sıralama biraz değişmişti ama şimdi baktım iyice bir birine girmiş. Sıralama neye göre düzenleniyor hiç çözemedim şahsım adına. Tahmini olan var mı? Sadece eleştiri yapılıyor. Birileri bir şey dese de şu kadar sayfa konu en azından fayda verecek hale gelse.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:30:10 -->-> Daha önceki mesaj 01:24:53 --
Bu artık finale 2 gün kala çalışan öğrenci modu yada final sonrası ben çok çalışıyorum modu. Geçen gitti biten bitti sınav geçti simdi değerlendirme ve not alma zamanı.
Olanları izlerken bir fikrim ama var simdilik bence kalacak eğer olurda google açıklamazsa ne yaptığını o zaman açıklayabilirim öncelikle sıralamaların nasıl biteceği önemli.
Sınava son gün çalışan öğrenci değilim. Benim bir standardım vardı ve o şekilde 2. sayfaya kadar çıktım. Bunu belirttim. Buraya kadar çalışmadan gelmediğimi kastediyorsan burada hata yaparsın.
Ben şuan deneme yanılma ile sorunu öğrenmeye çalışıp buraya yazıyorum.