İçerik giriyorum, adwords ekledim, facebook gönderi öne çıkardım, sosyal medyada paylaşım yaptım. 2. sayfaya kadar çıkan sitem dün 5. sayfadaydı ve az önce baktım 6. sayfaya gerilemiş.
Tanıtım alıp iyice yüklenmek de istemiyorum. Sadece organik ziyaretçi çekiyorum. Adsense de ekledim ve tıklaması da fena değil gelen hitten. Dün 1,30 tl civarı kazandırmış. Yani sıralama gerilemesinden başka bir sorun yok. Nereye kadar bu şekilde gidecek gerçekten bilmiyorum.
Bu artık finale 2 gün kala çalışan öğrenci modu yada final sonrası ben çok çalışıyorum modu. Geçen gitti biten bitti sınav geçti simdi değerlendirme ve not alma zamanı.
Olanları izlerken bir fikrim ama var simdilik bence kalacak eğer olurda google açıklamazsa ne yaptığını o zaman açıklayabilirim öncelikle sıralamaların nasıl biteceği önemli.
bilader o yok, bu yok, bu ne saçmalık diye homurdanmanın kimseye faydası yok, çözüm önerin varsa yaz yoksa da milletin söylediğini eleştirme
Burada herkes bir varsayımda bulunuyor doğal olarak bende kendi varsayımımı belirtiyorum. Dolayısıyla söylenenler üzerine alıntalama yapsam alıntalamadan geçilmezdi bura. Kimseyi alıntılama yapıp da direk hedef alarak da konuşmuyorum. Sende söylediğimi beğenmediysen tıpkı yaptığım gibi görmezden gelirsin alıntalama yapmazsın böylece sende fikrini belirtebilirsin.
Milletin söylediğini eleştirme derken bile beni eleştirdiğinin farkında değilsin o yüzden önce iğne sonra cuvaldız.
Homurdanmamız gayet doğal ortada bir problem ne sebep ne baslangıc ne bitiş belli. Tam olarak homurdanacak yerde burasıdır başka bir başlık yok.