Yahu herkes amma sallamış yahu
Arkadasım birincisi askeriyenın verdıgı esortmanlar senın goturdugunden daha dar

Hele ki 1 veya 2 no verırlerse tayt gıymıs gıbı dolasırsın. Bana altı 1 ustu 5 no düştü. Altım tay üstüm bol oldu.
İstediğin eşortmanını goturebılırsın tek tip olayı falan yok. Tamamen uydurma muhabbet. Genelde askerı malzeme satan yerlerın cıkardıgı bı mevzu.
Çalınma olayına gelince, acemi birliğinde kilitli dolabın olmayabılır ama ben çalanı edeni pek gormedım bızım askerlıkte. Zaten kalkıp bırı senın nıke esortmanını calmaz belli olur. Yukarıdakı arkadasın soyledıgı gıbı aynı esyalar olursa bellı olmayacagı ıcın calınır.
+Bırıne çaldın dıyemezsın askerliğin kuralıdır yer değiştirir

Bırı senın botunu alıp kendı yırtık botunu beresını koyduysa itiraz yok sen de baskasınınkıyle degıstıreceksın

Ben benım bereyı iştimaya cıkarken bulamamıştım bırı yurutmus. Ben de baskasınınkını buldum aldım taktım. İştimada merak edıyodum kımın başı kel kalcak dıye kımsenın kalmadı

Bu arada herseyını caldır berenı caldırma. Cunku kep gitti ..t gitti diye bır terım vardır sıkıntının buyugudur