SiyahAy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasihat etmiyoruz tecrübelerimiz ile konuşuyoruz, kuyruk acını buradaki kullanıcılardan çıkartmayı düşünmüyorsun heralde? ben google ile tanışalı 12 yıl oldu ve pek çok tecrübe edindim. Madem 2 yıldır sabitti siteniz google üzerinde neden şimdi böyle oldu diye geçmişte yapmış olduğun çalışmalara bir göz at derim.

Bu arada, burada yazılanları acı tatlı kaldıramıyorsanız da buraya kimse bu tür konuları açmasın yoksa bende senin bana verdiğin cevap şeklinde yazarım ve bir birimizin kalbini kırarız buda istemediğim bir durum.
Doğru diyosun sen tecrübelisin biz anlamıyoruz 1998den beri internetteyim seneleri konuşacaksak? kuyruk acısı nedir millet başına gelenleri yazıyor sen tutmuşsun rahat rahat spam yapıyorsunuz tarzında konuşuyorsun ne dememizi bekliyon kalp kırmakla ilişkiside yok bu işin madem konuya bişey vereceksin detaylarla gel öyle yaptıgınız çalışmalara bakın demekle olmuyor ya tam iştirak ediceksin yada tek eskiye bakın demekle olmaz senin bulundugun kategori ile bizim uğraştıgımız kategori aynımı bunları söylersen sana neden bişey olmadıgını söyleyebilirim. O Yüzden detay veremiyorsanız detay vermeyenlerinde moralini bozmayın.

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin sorunun sabretmemek. Birşeyler başarıyorsun, sıralamalara geliyorsun ama geri düşünce hemen başka birşey yapmaya kalkışıyorsun. Kaldı ki yaptığın 301 algoritma zamanına denk geldi. Bekle biraz daha. 19 ile 30 eylül arası geri gelmezse siten o zaman endişelenmeye başla.
Turgay sabırlıyımda görüyon işte durumu reklamda basıyosun sen daha varmı kıpırdama resmen dondurdu. Büyük hitli kategorilerde bi gözaltı var.

Vjolenza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanıcı deneyiminden kastınız nedir hocam acaba?
Siteye girenlerin durumu sayfa geziyormu geziyorsa diğer rakiplerine göre sayfada kalma süreleri vs.